a wielkopolsce regeneruja gdzies wachacze ???
Wersja do druku
a wielkopolsce regeneruja gdzies wachacze ???
a wie ktoś moze jak zadchowuja sie amorki meyla????? bo dzis dostałem dosc dobra oferte na nie i sam nie wiem???
Jak dobrze pamiętam za sworzeń wahacza około 55-60 zeta :)nowe sinenbloki jak będziesz miał tez od razu wprasują :)
Ja tymczasem testuję teknorota w formie drążka z końcówkami :)
A ja zrobiłem cały przód na lemforderze łącznie z drążkiem etc i znów coś nie gra. Jeżdżę spokojnie ale niestety tylko po centrum. Dzisiaj okazało się że 2 wahacze do zmiany... wydałem kilka tysięcy na części i robociznę żeby po roku znów się w to bawić. Teraz kupuje używkę oryginał i mam w nosie. Wole wydać 60 zeta na używkę co pół roku niż co rok topić chore pieniądze. Jeszcze gdybym faktycznie tyrał tą furę jakoś a ja na prawdę delikatnie jeżdżę. Zrobiłem w rok zaledwie 9 tysięcy km. Dochodzę po woli do wniosku że e38 zupełnie nie nadaje się do miasta. Nie chodzi mi o spalanie bo to normalne że bez zawahania łyka 20 litrów w korkach ale po prostu te dziurawe drogi i sól wykańczają 7mki po woli i skuteczne. Gdy kupiłem lakier był prawie idealny a teraz nie mam fragmentu na którym nie znajdzie się ślad po parkingu i idiotach nie potrafiących otwierać drzwi.
Z jednej strony wychodzi człowiek z założenia kupie oryginał będzie na lata. Ale dziura to dziura...
A ja mam pytanie, również mam zawieszenie do zrobienia z przodu, wahacze, drążek środkowy oraz końcówki czy zawsze da się zregenerować zawieszenie? Tyczy się to tylko wachaczy czy np drążka i końcówek też? We Wrocławiu znacie kogoś kto się tym zajmuje. Ile taki zabieg mniej więcej wynosi? Autem robie stosunkowo mało km bo jakieś 300 miesięcznie ;-)
Regenerować można wahacze i końcówki drążka kierowniczego. Sam drążek na śmietnik.
wogle co Wy mówicie, jaka regeneracja? Wymiana i koniec, ja juz kiedys regenerowałem w e34......to był największy błąd!!! E38 ma większą wage wiec szybciej pojdą sie ********ć regenerowane cześci. Najlepiej zregeneruj sobie tarcze hamulcowe, sklej 2 sztuki silikonem i bedziesz miał baaardzo grube......