Nie mam nic przeciwko tylko bez obrażania się nawzajem ...
Wymiana zdań zeszła poniżej akceptowalnego poziomu.
p.s. ty lepiej kasę na zlot wpłacaj ;D - 20tego ostateczny koniec możliwości wpłat.
Wersja do druku
Nie mam nic przeciwko tylko bez obrażania się nawzajem ...
Wymiana zdań zeszła poniżej akceptowalnego poziomu.
p.s. ty lepiej kasę na zlot wpłacaj ;D - 20tego ostateczny koniec możliwości wpłat.
Wpłace ,spoko :)
A propos, nino to to samo co zavoli czy jak?
Tak " to samo" :d
większość narzeka jak to handlarz zrobił ich w balona i że zdzierca. Czasem dobrze spojrzeć na to z drugiej strony. I choć sądzę że kolega elvis ma na chleb i do niego to liczą się zasady. To nie jest pomoc dla powodzian a 100zł nie leży na ulicy. Za zwłoke w banku płaci się grube odsetki. Ale nawet handlarz to człowiek i wystarczyło by powiedzieć słuchaj stary nie dam rady teraz ale mocno będę się starał, a nie unikać a w międzyczasie remontować autko.
A co robił nino?
laki7 ,masz rację mam na chleb i nie handluję częściami tylko czasem mi coś zawadza ,tak jak np koła i dlatego warto sprzedać za jakiekolwiek pieniądze ,bo żadnych pieniędzy nie wyleżą.
Generalnie chodzi o zasady ,a forumowicza Zavoli je łamie ewidentnie wciskając nam ściemę ,że zabrał radio więdząc niby ,że wcześniej sprzedałem mu koła wg niego krzywe , śmiech na sali.
Jakoś dziwnie nic nie pisze o kablach jakie zamówił , dlatego ostrzegam przed nim.
No nic minęło dwa tygodnie ,a "pan władza" dalej się nie rozliczył :piesek:
No nieźle, nieźle. A radio trzyma :)