dobrze że wyszło po tym m5 a nie przystanek, jednak polak potrafi.
Wersja do druku
dobrze że wyszło po tym m5 a nie przystanek, jednak polak potrafi.
O ku.wa...ja mam chyba felgi od niej...hehe http://img201.imageshack.us/img201/9...81729638xl.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Aaa tam, wrzucić jej klatkę i na driftcar idealna ;)
To chyba jedyne w miarę logiczne zastosowanie dla tego samochodu...
Ale znając nasze realia, to zaraz wróci na allegro świeżo po lakierowaniu :/
Ee tam po zdjęciach z USA nie widać, żeby tragicznie była rozbita. Nie takie ulepy po naszych szosach jeżdżą :)
Arturo,te felgi nie są z M5 :) muszę Cię zmartwić ale "chińszczyzna" :p
Co do tej m5 to wolal bym ja kupic w takim stanie.... niż inna za 80-100tys zł idealną z wyglądu która mogła być w jeszcze gorszym stanie! Tak jak już wcześniej pisali jak była by wymalowana to byśmy się podniecali och-ach jaka pikna a tu koleś nic nie próbuje ukryć i sprzedać auto tak jak stoi za połowę ceny prawie i tez źle ;). Auto z pewnością wróci na alle wypicowane z ceną odpowiednio większą. Co do tego że byśmy w takie auto nie wsiedli..Pewnie wielu z nas już siedziało , jechało a nawet jeździ takim autem a o tym nie wiedzą ;)
Problem nie jest w tym ze ktos to auto kupi kupil czy sprzeda albo sprzedal , z wiedza czy bez . Problem jest w tym ze system w Polsce jest chory i pozwala na sklejanie takich zlomkow . Ja sie zastanawiam jak to jest mozliwe ze takie auto mozna sprowadzic z usa i calkiem legalnie poskladac z 5 ciu innych aut .