zawsze możesz też choć jeden post napisać coś o e36 mimo że to forum 7er.
Wersja do druku
zawsze możesz też choć jeden post napisać coś o e36 mimo że to forum 7er.
Witam,
Gratulacje, zaprezentowałeś jedno z ciekawszych e32 na forum od dłuższego czasu.
Dzisiaj byłem na hamowni, wynik może nie taki jak seria, ale zadowalający jak na 20letni staż
http://images35.fotosik.pl/1875/61e358f876fba2d0.jpg
Fajna "ściana" Nm w momencie :D dla większości 20 paro letnich trądów nie osiągalna nawet przy dwu krotności tego czasu :D
Myślę że nie masz się czym przejmować, problemu o którym pisałeś w wątku swapu skrzyni na manual, raczej nie widać w wyniku przekazywanym na koła.
Z pewnością jesteś w stanie trochę jeszcze odzyskać lecząc M70 osprzętowo, tyle że wymaga to konkretnych nakładów.
nie, to był tylko problem przejściowy, obecnie auto jezdzi tak jak powinno, sprzęgło ułożyło tak jak się należy :) zastanawiam się jeszcze nad programem dla EML, ciekawe czy mozna by zmienic jakos charakterystyke tych przepustnic na bardziej agresywne
Szkoda że nie napisałeś w wątku, że problem był ze sprzęgłem - tak jak sugerowałem.
Pomaganie na odległość to fikcja, wystarczyło przeczucie że przy tak "składanym" sprzęgle, może to generować problemy, wystarczą milimetry, mimo że tarcza jest wzmacniana - a w niektórych przypadkach - właśnie dlatego że jest spiekowa.
EML zostawić w oryginale, możesz pokusić się o kalibrację przepustnic we własnym zakresie, po resecie, to nic nie kosztuje.
Swap M70 w e30 o którym pisałeś, nie ma tego postawionego na 2 x motronikach z M20 przypadkiem?
najwiekszy problem byl z wyregulowaniem tej łapy , zeby sprzęgło działało tak jak powinno. ogolnie reasumując to w mieście lekka porażka , jednak i tak jestem zadowolony , nie ma porównania do automatu, Przepaść ! ciekawy jestem czy na forum wiekszosc jest zwolennikow automatow i jak popiera to
jesli chodzi o tamten projekt to z tego co wiem to tam jest komputer sterujący EMU a nie z m20 motronik
Witam, skąd dokładnie jesteś? Chętnie bym obejrzał Twoje autko, może jakiś spocik by się zrobiło :P
ciekawy projekt z chęci ą bym z Toba sprawdził te mozliwości, zwłaszcza, że wykres sugeruje ciekawy egzemplarz jazda mogłaby byc ciekawa
Możesz napisac jakie masz długości poszczególnych biegów????
Skąd jesteś dokładnie???? Może jakas roleczka by wpadła????