Ogólnie kolego osobiście uważam, że to co piszesz to zwykła ściema. Poczekamy, zobaczymy, wkleisz normalne zdjęcia a nie kopiuj/wklej z allegro.
Wersja do druku
pochwalę się jutro jak tylko dopadnę stacjonarnego kompa, ale mogę wkleić linka do youtuba, tyle że to filmik chyba sprzed 2 lat
http://www.youtube.com/watch?v=N7VZvdqv58w
Kolego zavoli, tyle że ja potrzebuję pomocy przed kupnem, a nie jak już nabędę żęcha.
Kolego, to nie jest forum wróżka.pl. Kup i se zrób - tak Ci mogę napisać.
Na forum f-body doznałem większej pomocy, choć też zaczynałem z camaro od początku nie wiedząc nic. Faktycznie kup i se zrób - dobre motto.
Ale jak już będę miał ten samochód to raczej wezmę mocno do serca twoją zasadę .... i se zrób. Póki co świeże zdjęcia są rzeczą niemożliwą, a zaistniała sytuacja z jakimś gówniarzem kompletnie rozbija sensowną rozmowę. Myślę że f-body to jeszcze węższe grono ludzi w tym kraju, chociaż od takich gimbusów nie raz miałem propozycję odsprzedaży.
Mam zatem jeszcze jedną kwestię do rozkminienia. Jeżeli wygrałem licytację to są jakieś obejścia żebym odstąpił od kupna tego samochodu. Czy ta druga licytacja za 15k kup teraz, może być przyczyną odstąpienia od kupna samochodu?
Zniechęciłem się po tej dyskusji. Jak będę potrzebował pomocy to będzie ... zrób se sam. Ale myślę że jest jeszcze noc i na nowo wrócą wspomnienia i marzenia o V12 tak idealnej że nawet moneta nie drgnie. Oj Pan Smorawiński namieszał wtedy w głowie (lata 90 w programie TVP pod redakcją Panów Zientarskiego i Borowczyka).