szukalem torxa t80 w nomi castoramie obi leroy merlin i nie ma :( zaczyna mi brakowac pomysłow gdzie to mozna dostac :(
Wersja do druku
szukalem torxa t80 w nomi castoramie obi leroy merlin i nie ma :( zaczyna mi brakowac pomysłow gdzie to mozna dostac :(
Tak jak wcześniej pisałem ja kupiłem na giełdzie samochodowej.
Jeżeli u siebie nigdzie nie możesz dostac tego torxa to kup z aukcji:
http://moto.allegro.pl/item419319816..._werkzeug.html
Cena wydaje mi się bardzo atrakcyjna.
Kazda firma ktora wymienia szyby ma ten klucz (banajmniej powinna miec ;D) - podjedz gdzies to ci odkreca.
Sebek
ja bylem w aso u mnie we wrocku i poprosilem o odkrecenie ramienia tymze torxem :)Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
podszybie wymienilem pod aso sam po czym poprosilem o dokrecenie ramienia i po problemie :D fakt ze troche dziwnie sie patrzyli ale za wymiane podszybia krzykneli ok 200zl a co do samego torxa to faktycznie- w castoramie, obi i innych szukalem i nie ma takich duzych. Skorzystaj z mojego pomyslu- jedz do aso ;)
ja kupilem w PL ciut mniejszy torx w sklepie z narzedziami ale fukcjonuje super.
Cytat:
Zamieszczone przez szwed147
Ja tez wymienilem na miejscu - przed firma - trwalo to z wyczyszczeniem lisci i innych zabrudzen ok. 20 min ;D
Sebek
torxy (Torx T 70;Torx T 80;Torx T 90;Torx T 100) zamowilem na allegro za 104 zl z przysylka poczekam az przyjda i wtedy zdam relacje jak poszla wymiana podszybia
Cytat:
Zamieszczone przez Seba665
Szkoda kasy ,najlepiej tak jak mowili koledzy wcześniej podjechac pod jakiś warsztat i niech Ci torxa na 3 min pożyczą i po sprawie ,pozdrawiam :cool:
Powiedzcie mi drodzy forumowicze ile kosztuje podszybie jeśli bym chciał wymienić ? Interesuje mnie tylko cena części nie licząc robocizny bo mam zaprzyjaźniony warsztat który zrobi mi to za darmo. Szukałem uszczelek do przedniej szyby na allegro i nie mogę znaleźć. Musze wymienić bo wygląda jakby mi ją wiewiórki pogryzły :/
Ja za podszybie płaciłem 165 zł, za górną uszczelkę przedniej szyby ok. 60 zł.