Kafarek jeśli możesz przeczytaj moje PW odnośnie tej bmw
Wersja do druku
Kafarek jeśli możesz przeczytaj moje PW odnośnie tej bmw
Pytam, bo dostał do auta komplet zimówek na stali które miał wymienić za 16tki z kumplem (15" nie wchodzi na 4-ro tłoczek). Widać nie wymienił ;)
Bloki 4 piętrowe na Osiedlu Kopernika.. Od Ciebie jak jedziesz to w prawo od ronda i jakieś 300m na lewo z Armii Krajowej. Nie pamiętam dokładnie ulicy..
dlaczego ja sprzedales? gosc chce zamiany ale na vw lub audi. chyba mu przeszlo z bmw
Kafarek jak 15" nie wejdzie na czterotłoczek? Ja miałem hamulce czterotłoczkowe i do tego oryginalne szprychy 15" i było ok. :) Rodzina skąd wiesz o zamianie? :)
pytalem typka czy chce zamienic na v8
15" stal nie wejdzie - sprawdzone ;)
Pisałem w kilku miejscach, w moim temacie również. Kilka PW też dostałem z zapytaniem więc napisze i tutaj..
1. potrzebowałem małego autka dla żony
2. potrzebowałem miejsca w garażu na autko dla żony
3. zbrzydł mi GS
4. zachciało mi się auta zabytkowego
5. potrzebowałem siana na ruszenie w końcu z projektem auta zabytkowego i mam w garażu E32 750IL, które spełni warunek podpunktu 4 na tej liście.
Póki co mam autko dla żony (MB A170 CDI), które stoi na miejscu garażowym starej 750i, mam naprawioną skrzynię do 750IL. Ogólnie założenia po sprzedaży zostały zrealizowane.. Teraz czas zrobi resztę..
Aaa 15" stal to co innego niż alu ;) wszystko jasne! Kurczę jakby mi gościu dopłacił z 15000 do A8 to hapnąłbym tą E32 ;)
Hehe o tym samym właśnie pomyślałem ;)
czyli jednak czasem niektórzy przekonują się z GS do serii??? miło mi to słyszec czwekam na focisze nowego dzieła