Kaczy litości ,już Ci kiedyś pisałem , zmień dilera :dirol:
Wersja do druku
Kaczy litości ,już Ci kiedyś pisałem , zmień dilera :dirol:
A tobie elvis o co chodzi, pewnie jak zwykle o nic ale pomyslales inni piszą to i ja cos dodam.
Wszystko przy serwisowaniu nie jest tanie do M30 zestaw zapłonowy 800zł i to starczy na dłuugo w moim przypadku wydatek jednorazowy.
Wiem że jakieś 750 będzie trochę droższe w serwisie ale zbytnio więcej niż w przypadku innych jednostek się nie psuje i kupując kupił bym dobre nie jakiegos turkoczącego rupiecia a nawet z tej dobrej coś by sie wysypało jeśli była by konieczność wymienić układ zapłonowy albo coś innego to bym to zrobił zapomniał o tym i jeździł przez długi czas.
Ja już kończe ten temat bo to gdybanie rzuciłem tylko hasło że myślałem o 750 nawet nie że kupuje tylko że myślałem a tu już dziwna nagonka zmiana tematu skupienie się wokół mnie i odbiegnięcie od tematu. Co gorsza przecież ja nie zacząłem i nie napisałem nic prowokującego. Ludzie zastanówcie sie nad swoim zachowaniem bo to żenujące.
Czepiliście się chłopaka i tyle! Kaczy a Wojtkowi nie chodziło o to, że nie stać Cię na 750 tylko, że sądząc po niektórych Twoich podpisach i wypowiedziach, że nie pasujesz do tego auta i tyle ;)
X2 Zgadzam się z Maniaciem i wiekszościa jego wypowiedzi w tym wątku. Po drugie nie wiem o co ta nagonka na niego....ale da się na forum zauważyc że Modereatorzy, Vipy itd. zawsze się zgadzają we wszystkich kwestiach ze sobą i sobie(przepraszam za okreslenie) przyklaskują. Po trzecie pisanie, że ktos nie pasuje do jakiegoś samochodu to już przejaw...sam nie wiem czego, aż mi zabraklo słowa ;p Czyli co pan prezes może do firmy jeździć 750 ale już pracownik nie? bo "nie pasuje" jak będę chciał to kupie 750il i będą nia buraki luzem woził i nikomu to oceniac czy pasuje czy nie, skoro kogos stać na takie czy inne auto to nim jeździ i juz koniec i kropka
Łoj dobra ja tego nie biore do siebie przyzwyczaiłem się :P.
Ale teraz prezes jesteś nauczycielem ze szkoły podstawowej i mówisz: Marcin Ale Wojtek nie chciał Cię obrazić przeproście sie szybko my mówimy nie nigdy go nie przeproszę to jego wina. Ale ty mówisz bo nie pójdziecie na przerwę i jak by nagle z nieba znikły ciemne chmury niebo jest niebieskie a słoneczko świeci i wtedy:
Ja wychodze (warto zauważyć że ja pierwszy) i mówię Wojtku przepraszam cie a Nad To masz wspaniałe E38, A ty wojtku mówisz Marcin nie wiem co we mnie wstąpiło też Cię przepraszam oraz dodam że masz Cudowne wnętrze które idealnie pasuje :D
Heh tak mi sie skojarzyło, a na serio Wojtek może się napiął ale ja to traktuje jako żarty wiec nie ma sprawy wszystko jest ok i lubie wszystkich.
Nagonka to standard prawdopodobnie spowodowana jest tym że moje początki tu miewały bardzo ciężkie przez głupie gadanie spieranie się w sprawach oczywistych oczywiście ja zajmowałem nieprawidłową stronę w tych dyskusjach przez co niektórzy sie denerwowali.(Moje stanowisko wynikało z tego że byłem głęboko przekonany o swojej racji a wszystko przez brak niektórych aspektów wiedzy i jeszcze braku doświadczenia wtedy raczkowałem jęśli chodzi o BMW i dlatego moje spieranie wtedy nie było wynikiem żartu i było tak realistyczne) Dlatego też wielu wyrobiło sobie opinie i tak zostało choć teraz często już niesłusznie.
Obecny stan umysłowy to obrót o 180 stopni nabyłem wiedzę i umiejętności i teraz sam się sobie dziwie co ja wypisywałem. Jestem 2 lata starszy posiadam już drugie E32. Każdy z nas się musiał uczyć i coś dowiedzieć przez co tok myślenia się zmieniał. Teraz chcę dobrze jako że umiem i wiem chętnie pomagam oraz napisałem nawet poradnik.
Mimo że to było dawno i nie prawda i od tamtej pory dołączyło wiele osób na forum i nawet nie wiedzieli o co chodzi to widząc innych przyłączyli się i podtrzymali panujący wobec mnie trend, ponadto mimo nowej nazwy która ma symbolizować głębokie zmiany, drugiego już BMW i wielu dobrego i praktycznie braku wpadek to mój stereotyp już pozostał w głowach wielu ten sam co i na początku.)
Mi też piotrek brałko słowa zapomniałem mianowicie "stereotyp" definicje słowa znam i wiedziałem jakiego słowa chcę użyć ale mi wypadło zgłowy ale po dłuższym czasie sobie przypomniałem.
Tak czy owak Ci. Dziękuje tym co się ze mną zgadzają odzywają się albo zatrzymują to dla siebie. Ale ja chcę pozostać osobą neutralną i nie trzeba się wstawiać za mną ;)
Zdaje sobie też sprawę że czasem moje zachowanie i wypowiedzi mogą wskazywać na ciężki objaw choroby psychicznej. Jednak ja czasem chce pozartować albo dodać trochę metaforycznego koloru do ciemnej struktury kolorystycznej forum co zresztą już kiedyś i chyba wraz z jakubem zostało wyjaśnione bo on poznał się na rzeczy.
Ale zapomniam że wiele jest tu osób starszych odemnie i poważnych i takich co mogą nie poznać się na moim "humorze" przez literki żartobliwy wątek lub emotki moje wypowiedzi mimo to mogą zostać odebrane na serio i to całkowicie odwrotnie - negatywnie niż pierwotnie zamierzałem.
ps. Powyższy tekst złożył się na ciekawe opowiadanie SF.
A to dobry objaw bo 750 to jest naprawdę okaz z super silnikiem...Gdybym miał znów decydować się na E38 to teraz chyba tylko 750 wchodziłaby w grę...wiem,że M62 to są fajnie pracujace i dysponujące dużymi mocami ale...niestety...delikatne silniki...wolałbym naprawdę M60B40 od M62B44...ale to jest tylko moja opinia i proszę pamiętać,że mam do tego prawo...Ale muszę też dodać,że jestem bardzo zadowolony z 2.8...chociażby dlatego,że ma opinię jednego z najmniej awaryjnych silników i tak jak napisał Maniac,że gdyby te silniki przy takiej samej konstrukcji miały pojemnosci 3.5 lub 4.0 to byłby chyba ideał...ale 2.8 i tak daje rade całkiem przyzwoicie.Może chodzi o pogłoski lub pomówienia
Ech tam zaraz opinię wyrobili...czasem piszesz coś do rzeczy a czasem palniesz głupotę...jak każdy...hehe,ja też mam jedną poważną wadę...brak zalet:D Pozdrawiam.
Chodziło o Stereotyp :P Dobrze więc może tak mimo sporego zamieszania i nawet pokaźnych wypocin z mojej strony to udajmy że nic złego (a czy coś złego wogóle miało miejsce?!) się nie przydarzyło. Zapomnieć i nie wracać do tematu.
I teraz wracając już na spokojnie do tematu Blumena:
Więc kolego poważnie myślisz o zmianie? Tak naprawdę radykalnej bo sprzedaży 730 i upatrzeniu sobie fajnej 750 czy narazie odczuwasz tą sporą ochotę na zmiane??
Shadow nie do końca tak jest. Ale kilka z twoich tekstów sobie zanotuje bo są naprawdę świetnie i szkoda by zapomnieć. Noo tylko teraz się zastanawiam czy to nie będzie skojarzone ze mną :D ale nie będzie bo widać wszystko że ja nie mogę być szadołem. Z drugiej strony szadoł wyraziłeś siebie mimo któtkiej treści forma jest o wiele szersza prawdopodobnie zostaniesz zbanowany. Ale jeśli chcesz E32 to znajdź ją i wróć do nas pewnie nie będzie wiadomo że to ty bo bedziesz miał inne konto ale zauważysz że jednak to przyjemne forum mozna liczyć na pomoc ciekawie rozwinąć i wiele dowiedzieć ;)
A forum już taką ma strukturę że jakiś podział na grupy jest jedni trzymają ze sobą inni nie. Gdzie sie nie znajdziesz to wszędzie będzie podobnie a twoja pozycja będzie zależała tylko od ciebie.