To jest ten zlot w niedziele??
Wersja do druku
To jest ten zlot w niedziele??
No jak widać decyzja zapadła, a i godzina już narzucona,Cytat:
Zamieszczone przez dowojciak
tylko bijemy się jeszcze o miejsce.
hej ja jestem za tym MAKRO bo wiem jak dojechac hahah bo bede wpadal od olkusza prosto na rondo kraka a to chyba juz bliziutko takze ja jestem za
no to dalej sie licytujmy gdzie w koncu :D ja podtrzymuje moje zdanie co do prakingu pod centrum zakopianka :) ale jakby co napewno sie dopasuje (tylko pompe paliwa trzeba skolowac :P )
Udało mi się wyciągnąć znajomego z e32, który jeszcze nie zawitał na tym forum :)
Jak większości pasuje Makro to możemy się tam spotkać, ale ja i Olo jesteśmy za Zakopianką :D
ADASIO i na-piechote za Makro, także jest 2:2 czekamy na piąty decydujący głos ;)
Zakopianka :D ,mam z ruczaju szybciej.
może M1 ? :cool:
jak juz to makro - a lepiej parking zwirkowy pod ikea !!!
ładnie...ładnie - to już statystyka kwitnie, po wypowiedzi xsilvera gramy na przewagi :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
A tak na poważnie:
mi nie chodzi o to, czy pokołuję 2km, czy 7, ale żeby było odpowiednio miejsca na ustawkę i ogólnie dużo dodatkowego miejsca na spacer pupilów
Będzie też Paweł z Rabki - jeszcze jeden gość spotkania,
mówi że mu obojętne gdzie będzie spotkanie, skoro troche się najedzie do Krakowa
Jeżeli nie możemy się zdecydować ,to może ostatnia podana lokalizacja jutro do godziny powiedzmy 12-tej będzie ostateczna /jak na licytacji :) / ,odległość jak napisał na-piechote jest faktycznie mało istotna .
panowie ja lubie konkrety wiec tak :
ile bedzie autek o ktorej i gdzie??? ostateczna decyzja poprosze :)