-
Zgadza sie grzego01081.To nie jest klepana czy bita klapa,ale blęda (jest chyba plastikowa) odchodzi od mocowania.Może zerwal sie klips,albo cos innego.Mialem taki sam problem.Tym bym sie nie martwił.Pare min roboty i po strachu.Co do autka to prezentuje sie ładnie,choć tak jak ktoś juz napisał wnętrze mi kompletnie nie leży kolorystycznie,no ale o gustach sie nie dyskutuje;-)Sprawdz koniecznie amorki,do ASo też możesz podjechać-może sie cos z ceny urwie:-)
-
Amorki SEDC można od biedy regenerować zamiast kupować nowe :)
-
na razie nie biorę do wiadomości żeby z miejsca wsadzić 5tyś co do opcji jakie napisał i jakich niema to może i cenę dogadam
-
Kierownica wygląda na obszywaną na nowo ....
-
ARAS232:
KUpiles auto? Jak tak to opowiedz cos.
-
-
Autko jeszcze nie kupione Musiałem dobrać parę zł z banku ale już wszystko załatwione w sobotę umówiłem się ze sprzedającym na serwis bmw Rawski i zobaczymy czy cena jest adekwatna do stanu auta.Webasto brak chodziło o wietrzenie dam znać jak wrócę z serwisu.Przeglądając dalej znalazłem jeszcze http://moto.allegro.pl/bmw-740i-e38-...807433867.html i tu zainteresowała mnie instalacja lpg oczywiście i cena mniejsza co myślicie wieczorem będę miał vin
-
z tamtego (ładnego) auta zszedłeś na tuningowane egzemplarze..??
-
Ja swoje 4.4 m62 99 rok sprzedam myślę, że dość tanio, dobrze wyposażona, cały tył w elektrykach, roletach, podgrzewkach, el kiera, składane lusterka itp ale potrzebuje nieco dofinansowania i serca. Z gazem prinsa i wtryski kniha butla w kole. Jak coś to walić na priva.
-
Witam ponownie zakup został został zrealizowany jestem posiadaczem i e32 i e38