Moje m30b35 22 latek został przyjety do zabytków kosz taki to nie całe 800zł :) bo jednak mineło 15 lat od zakonczenia produkcji :)
Wersja do druku
Moje m30b35 22 latek został przyjety do zabytków kosz taki to nie całe 800zł :) bo jednak mineło 15 lat od zakonczenia produkcji :)
Masz już żółte blachy?Kiedy załatwiałeś,daj namiary na rzeczoznawce.
witam pozwole sobie odswierzyc temat moja 7er konczy juz 26 lat czy jest mozliwosc zarejstrowania jej jako zabytek od czego zaczac widze paru kolegow ma zolte blachy prosze o jakies porady pozdrawiam
Ehh...ja też chcę te żółte blaszki...:smile: Ale jak dziś byłem na przeglądzie, to Pan mnie zmartwił i to bardzo...:(
Autko oczywiście 100% sprawne technicznie...ale napomknąłem o planach przerejestrowania na zabytek/kolekcjonerskie...nie wiem dokładnie, którego terminu użyć, bo to są raczej dwa różne pojęcia...
No i mając żółte blaszki ponoć w dowodzie musi być wbite max. prędkość 45km/h....toż to chyba paranoja jakaś...autostradką bałbym się tak podróżować...:mmph:
Pytanie więc następujące do osób co mają żółte blaszki...czy mają taki wpis w dowodzie...??????
:-):-):-):-)
Ej no..kurde...młody koleś, ale takie coś niby wyczytał kodeksie...który to mi nawet pokazywał, bo miał obok....:p
Czyli rozumiem, że żaden z Was nie ma takiego czegoś...? I nie ma szans żeby mi taki coś w dowodzie wbito..?:smile:
No pytałem go kilka razy i nie wyglądał mi na żartownisia...a może się przepisy zmieniły...no nie wiem...:confused:
Ja mam białe blachy, więc powinienem mieć wbitą minimalną prędkość 200km/h :D:D:D
A co to za kodeks?
Piszemy tu o jakiejś abstrakcji. 45km/h bo powyżej auto zabytkowe/kolekcjonerskie zacznie się rozkręcać??
Zapytaj Pana Diagnostę jaki jego kodeks ma sposób na egzekwowanie tego wpisu w DR?
Do każdych żółtych blach dodają stróża, który będzie hamował nogami, w momencie kiedy przekroczysz rzeczone 45km/h?
nawet jeśli był by wpis to nie ma nic przeciwko temu by jechać sobie 263 :D