Brokat jest z*****ty:D Jak byś był ciekawy to mam sporo fot mojej i z shadow i z chrom i z black frontem i bez i wysoko i nisko i na balonach 15" i 17" także pisz jak byś miał dylematy:cool:
Wersja do druku
Mam tylko nadzieję że jej nie zgermanizujesz :)
Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2
Heh, Binio, uprzedziłeś mnie dosłownie o pół godziny... Gdybyś zadzwonił pół godziny póżniej byłaby moja. Nawet już gadałem ze znajomym z Nowego Sącza, żeby wpłacił za mnie zadatek do czasu przyjazdu. Ehhh....
Gość był na tyle uczciwy, że przytrzymał to auto dla Ciebie do następnego dnia mimo że mógł mieć pewniaka już dzień wcześniej.No cóż, trudno, mam nadzieję, że autko sprawi Ci wiele radości.
Dzwoniłem jako pierwszy - ilośc otwarć strony z ogłoszeniem była zerowa :p powiedziałem zawodnikowi ,ze wsiadam w kampera i jadę , prześpię się gdzie na trasie i od rana atakuje. Powiedziałem mu a była godzina chyba 16 czy 17 ,ze juz wyjeżdzam i nie chce jechać na marnę. Koleś był słowny choć jego opowieści ze stanem faktycznym nieco się nie zgadzały- chodzi mi o lakier.
Ja też dzwoniłem jakoś po 17:00 i koleś powiedział, że dzwonił przed chwilą do niego klient z łodzi, że ma być jutro o 10:00 na 100% i żebym zadzwonił jutro koło południa bo może jednak nie dojedzie.
Mówił, że też jakiś pasjonat he, he. Wiedziałem że na 99% auto sprzedane... Kurcze nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem na allegro takie ładne E32.Szczegolnie podoba mi się wnętrze.Po prostu gabinet.
Jeśli chodzi o wnętrze to faktycznie miażdży ale przydałoby się w nim jeszcze tylna kanapa w prądzie oraz tunel z poliftową popielniczką :-)
To jest krótka wersja nadwoziowa - tak dla przypomnienia - suwana kanapa nie zdaje egzaminu w tej wersji.
Chyba że dokładane to ma być jako sztuka dla sztuki - całkowice bez sensu - po to żeby było, bo korzystać z tego zgodnie z zamysłem dla którego była montowana w wersji iL się nie da.
Podobnie poliftowa popielniczka na siłę w aucie przedliftowym zgodnym z fabryczną specyfikacją i obszywaną konsolą.
Ponieważ panowie w drugim wątku dot. tego auta nie byli świadomi że przy obszywanej konsoli, podstawka pod przycisk rolety na tunelu jest w skórze, dopisze że popielniczka w konsoli również. Zastępowanie tego na siłę politurą jest co najmniej dziwne, mając na względzie stan całości.
Cóż, forumowe trendy...