Będziesz te felgi zakładał w niedługim czasie? Coraz bardziej myślę o zamianie tych moich na 255 . Fajnie by było jak byś fotkę strzelił jak to na aucie wygląda :smile:
Wersja do druku
Będziesz te felgi zakładał w niedługim czasie? Coraz bardziej myślę o zamianie tych moich na 255 . Fajnie by było jak byś fotkę strzelił jak to na aucie wygląda :smile:
Nooo.. przy aktualnej super-wiosennej pogodzie, będzie słabo.. Choć zimowce mam już chyba gorsze niż kormorany bo ślizgają się jak skur.. Więc może właśnie zmiana na lato by mi pomogła w te śniegi?
Założę je najwcześniej, jak mi przyjadą dwie przednie 235. Potem je jeszcze naciągnąć u gumiarza i wtedy mogę założyć. Czyli, pi razy oko, po świętach..
Kółko stoi sobie już trzeci dzień oparte o szafkę i co przechodzę, to napalam się na nie (piękna dekoracja). Nawet żoneczka nie protestuje.
Oponka nabłyszczona tire-shine, więc się prezentuje.
Wczoraj wieczorem, przechodząc po raz dwudziesty wtóry, absolutnie przekonałem się, że ten rozmiar 255 jest idealny dla tej feli. Wygląda tłusto, trochę german, ale bez wioski. Bałem się wcześniej, że podjeżdżając pod krawężniki będzie po rantach, ale tu jest dość dużo profilu mimo wszystko no i ten protector jest milimetr ponad rant (grunt, że rant nie wystaje jak przy mocnym naciągu).