Zamieszczone przez
bawarczyk
Hmmm patrząc na to wnioskuje jedno, że KOKO TUNED to lepiej powinien bajki dzieciom pisać a nie tu głupoty na forum, zapodałem temat samochodu z angli a ten tu o trawce nawija a ani o samochodach z angli ani o trawce z holandi pojecia nie ma :D Popierwsze jeszcze mam równo pod sufitem i nie wezmę takiej padaczki by do polski nie dojachało a widać że musiałeś miec przykrą przygodę z samochodem z za granicy skoro tak tu lamentujesz i ubolewasz, kupiłeś trupa i teraz tą miarą oceniasz inne:) Ja w angli jestem 6lat i miałem tu 4 samochody, na żadnego złego słowa nie powiem! W przeciwieństwie do polski tutaj większość ma udokumentowany przebieg i nie było żałowane na serwis bo koleś nie kupował takiego samochodu gdzie ubezpieczenie jest astronomiczne by się szczypać na części eksploatacyjne. Jak nie sprzedam jej za taką kwotę jaką będę chciał to sam ją rozbiorę i sprzedam na części, mi tam sie nie pali, a że mam gdzie to zrobić i gdzie trzymac części to w czym problem? Teraz ciekawostka, jeśli są cześci używane to skąd to jest?? albo kradzione z polski albo włąśnie przywiezione z UK bo u nas tak poprostu nie można samochodu rozebrać, tak więc jak wolisz kupować se kradzione części to ok:) Ja Ci swoich proponować nie będę:) ja to auto biorę tak se tylko żeby mieć czym do polscki wrócić i tu polatać z 2miesiące a jak zarobię na nim 1000zł to będę zadowolony:) bo nie jest to brane z myślą o tym by sie z tego utrzymywać itp. A co do aut z UK, to za kwotę ok 20tys zł cacuszko z udokumentowanym serwisem bmw i z bardzo małym przebiegiem, a nas poprostu tego nie znajdziesz a jak trafisz to ze świeczką. Ja se wezmę auto za ok 7tys zł w przeliczeniu i napewno ono będzie o niebo lepsze technicznie od Twojego i nie udzielaj się więcej w temacie w którym nie masz nic sensownego do napisania bo w d... byłeś i g... widziałeś. Dobija mnie fakt że jakiś poddenerwowany gość psuje cały temat i konwersację;/ boli cie to to siedz cicho i już a nerwy wyładuj na swoim złomie który kupiłes Z ZA GRANICY:) Pozdrawiam wszystkich SPOKOJNYCH fanów bmw:)