Hmmm...ładna jest...ale już ją widziałem jakiś czas temu na Allegro...:p
Wersja do druku
No i co tam widać...zwykły boczek jak w każdej E38...No ale na polskich tablicach można jeździć w Norwegii tylko rok...zastanów się,żebyś nie miał kłopotów...bo jak dostaniesz ze 100 tyś koron do płacenia to nie będzie wesoło.Pozdrawiam.
Arturo oficjalnie bez żadnych problemów mozesz smigac na PL blachach rok czasu.To sie zgadza.Jesli jednak masz w ojczyznie sytuacje ktora zmusza Cie do dosc czestych wyjazdów z NO do PL,to skladasz stosowne papiery,i zazwyczaj dostajesz pozwolenie na używanie swojego auta na kolejny rok czasu.Nieoficjalnie wiem ze ten czas mozesz nawet przeciągnąć do 3 lat;-)
Tak...tylko pamietaj aby papiery zlożyć przed uplywem roku...jedna kobieta złozyła 3 dni póxniej i po 2 tygodniach otrzymała tylko rachunek z toll-u na 70 tyś koron...do zaplacenia oczywiście.
No wiesz tuczi...po 40-tce wzrok już nie ten sam:D...Pozdrawiam.EDIT...powiększyłem fotki ale jakoś nie widzę tam szycia...no ale jak już wspomniałem...stary jestem.
Okulary trzeba :D
Zobacz na charakterystyczny ścieg nici na rączce. Jak wiadomo, w ten sposób zszywa się skórę a nie zwykły plastik ;-)
Załącznik 4471
Nooooo i niestety BMW jest sprzedane.... Także pozostaje mi szukać dalej :(
PS
Dzięki Tuczi za rozkodowanie VIN'u