-
Dużo ludzi piszę ''przebieg można sprawdzić'' lecz jaki % nabywców tak robi?? Każdy z góry zakłada-jak sprzedawca daje taką możliwość to nie kłamie.Czasem warto podjechać w miejsce gdzie auto było serwisowane. Ja pojechałem sam, bez sprzedawcy do BMW Kulesza i tam bez problemu dostałem odpis książki serwisowej ( auto było serwisowane tam przez 8 lat.).
-
Mialem jechać oglądać tą 740 gdyby mój long okazal sie trupem...
Też mi sie podoba i poza brakiem grubych szyb wszystko mi pasuje...
Mocno sie dziwie że tak dlugo na allegro wisi....
-
nerki z poliftu światła i listwa na tylnej klapie też ale to można dołożyć dwie wersje albo pięknie odpicowany trup ( nawet kiepską skóre uratuje preparat za kilkadziesiąt złotych co przez parę tygodni jest bajka ) albo okazja tylko pytanie czemu skoro taka piękna ktoś oddaje za pół darmo bo 7er połowe wartości tego auta pochałani na serwis w rok może dwa wnętrze super pytanie jak silnik skrzynia zawieszenie bo dobite v8 pociągnie duzo więcej jak przetarta skóra np wymiana kompletu cewerk i świec do tego jakies filterki i uszczselki i 2-3 koła nie ma ale obejrzec wg mnie warto
-
Przebieg przebiegiem, pewnie jest nalatane ponad 100tyś więcej. Mimo tego cena wg mnie adekwatna i jak najbardziej REALNA na nasze warunki jeżeli auto nie jest trupem. Załóżmy że przebieg prawdziwy, że jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach, pełna dokumentacja a cena to 35tyś - to to kupi? Nie co ukrywać że takich pasjonatów jest bardzo mało. I tak coraz ciężej znaleźć kupca kiedy auto nie ma lpg :)
A to że ogłoszenie długo wisi to żaden wyznacznik.
-
Wystawione drugie ogłoszenie , zdjęcia bardziej realne mniej fotoszopa http://moto.allegro.pl/bmw-740i-auto...156505356.html
-
Znalazla sie nawet antena na szybie :D
-
ładna, razi jedynie ten grill z poliftowej 750 ktory moim zdaniem jest fatalny, cena jest uczciwa za taki samochod o ile w realu wygląda jak na fotkach i nie ma wad ukrytych.. choć coś mi to też nie pasuje bo znajac typowego polaczka-cwaniaczka to jakby mial serio e38 w takim stanie to zaraz wystawilby je za 40tyś :D