Ja również uważam, że nie ma co przesadzać i lepiej ich nie maluj... ale zawsze to twoja decyzja i jeżeli tobie się będzie podobać możesz zaryzykować... ;)
Wersja do druku
Ja również uważam, że nie ma co przesadzać i lepiej ich nie maluj... ale zawsze to twoja decyzja i jeżeli tobie się będzie podobać możesz zaryzykować... ;)
zawsze mozesz jedna prysnac na probe, zalozyc i obadac, jak bedzie lipnie to sobie je poprostu jak chlopaki mowia "odswiezysz" i juz
Cześć, ja również bym pozostał przy aktualnym wariancie, pozdrawiam
witaj
@ aneta
25 sekund - program ms paint - próbuj sama
oto pierwsze wrażeniakliknij - bo u nas juz nie wchodza zalaczniki
Cytat:
Zamieszczone przez MAXO17
Zalaczniki wchodzily - tylko w ciagu trzech tygodni zostal przekroczony znow limit o 100 MB.
Wiecej na ten temat tutaj - http://forum.7er.pl/wazne-zasady-obs...itd-vt3414.htm
na zdjeciu nie zobaczysz tego tak jak w rzeczywistosci to bedzie wygladalo,
pozdrawiam
Hej!
Aneto podeślij mi albo wrzuć na forum większe zdjęcie, zajmuję się grafiką więc pomaluje ci te felgi na pi razy drzwi taki kolor jaki sobie wymyśliłaś.
Przy okazji - mój pierwszy post, ale bywam na forum już od jakiegoś momentu. 7er jeszcze nie stoi w moim garażu więc i specjalnie się nie przedstawiałem :)
Pozdrawiam i czekam na zdjęcie
[shadow=red:236547157e]I zapraszam do działu przedstaw się .....[/shadow:236547157e]
Jasne , tylko muszę zrobić zdjęcie , jakbyś mógł pomalować je na granatowy tak jak nadwozie i na magnez bo coraz bardziej o nim myślę- to byłabym bardzo wdzięczna. Jutro postaram się wrzucić zdjęcie. Dzięki z góry.Cytat:
Zamieszczone przez aqwsxc
OK, wrzuć zdjęcia i zobaczymy co da sie zrobić