ta e65 jak na srebrne autko wygląda ładnie ...;) Jak się komuś nie spieszy ze sprzedażą to warto wystawić za wyższą kwotę, może akurat.
Wersja do druku
ta e65 jak na srebrne autko wygląda ładnie ...;) Jak się komuś nie spieszy ze sprzedażą to warto wystawić za wyższą kwotę, może akurat.
ADASIO widze że w aucie kładziesz szczególny nacisk na duperele . A co do mojego porównania to chodziło mi o to że e38 do e65 ma sie tak jak e65 do f01
Ale co z tego?...Ja wolabym to e38 chociażby z tego powodu,że E65 po prostu mi się nie podoba a już napewno nie pchałbym się w auto z poczatku produkcji.Ta E38 jest po prostu piękna a E65 ma drewno w srodku jak z meblowego lat 70-tych a ten podłokietnik otwierany jak puderniczka jest po prostu smieszny...zawsze mnie to w tym modelu drażniło.A to ,że E38 jest starszym modelem i starszym rocznikiem...co z tego...dla mnie ta E65 przegrywa pod każdym względem.Gdy tylko pojawila sie E65 to moje pierwsze wrażenie było takie,że sylwetka to nieudolna i zaokrąglona podrobka W140 a nie smukła sylwetka luksusowego auta sportowego jakim nazywane były modele 7er.Ale to tylko moje zdanie.Pozdrawiam.
arturo i za 10 lat też powiesz że nie podoba ci sie żaden nowy model i nadal będziesz jeżdził zgnitym e38 ,troche mi to fanatyzmem zalatuje
Ale ja nie powiedzialem,że nie podoba mi się żaden nowy model...F jest piękna ale jeszcze za droga nistety,Audi A8...cudo,MB S klasa niesamowita,nowy ML,GL i jeszcze wiele innych...np X5,mi po prostu nie podoba sie E65...tak trudno w to uwierzyć,moze Ty jesteś fanatykiem właśnie E65...mnie niestety to auto nie urzeklo w przeciwieństwie do E32 i e38 gdy ukazały sie na rynku.Pozdrawiam.
no ja akurat nie jestem fanatykiem dziś jest e65, jutro a8, , po jutrze w221 ,wali mnie to jaka marka , liczy sie że w miare świeże
Wracając do tematu - Widzę temat co najmniej raz w tygodniu na żywo, mieszkam 3 km od Silenta. Muszę powiedzieć, że zawsze powala mnie to auto. Gdybym tylko miał 39k pln to nie zdążylibyście utworzyć tego topicu.
spoko ARTURO:smile: sorki za zamieszanie :smile: