żeby tyle vectrą jechać wystarczy 2.5 literka i jedziesz spokojnie bez obaw ;)
Wersja do druku
żeby tyle vectrą jechać wystarczy 2.5 literka i jedziesz spokojnie bez obaw ;)
2,5 v6 jakas tam wersja sport :) oczywiscie manual
sam bylem zdziwiony osiagami tego silnika a do tego wszystkiego spalanie na smiesznym poziomie
ps. katowalem te auto prawie 4 lata i gdy by nie to sam bym nie uwierzył w jego osiagi
Dla mnie najleprzy silnik opla nie do zabicia!
Niezłe przeklamania w tej vectre musiałeś miec na liczniku. Stawiam, że leciałeś ~240km/h
Przeklamania sa w kazdym liczniku
To moge powiedziec ze mialem troche wiekszy rozmiar kółek (jak to u mnie bywa :) ) wiec sie wyrownało
Nie ma co dyskutowac kto miał takie auto wie o czym mowie innych raczej nie da sie przekonac
EOT PRZEPRASZAM :)
Poczytałem trochę o tej V...niezły moment przy niskich obrotach jak na taki silnik i świetne przyspieszenie...V max 233 km/h...myśle,że moze 245-250 by wydalo ale 260 to przesada.Przepraszam za OT.Pozdrawiam.
miałem vectre mierzyłem GPSem licznik oszukuje 10procent ,co do bmw to jest koło mnie kawałek prostej i 250 łapie na 4 km ,bmw e65 745i
Licznik zamknięty zarówno w E32 740i 260km/h jak i E38 750i 250km/h w drodze do Berlina,Hamburga,Dresna po niemieckiej autostradzie od Frankfurtu nad Odrą ale to czasami latem w polsce to przepisowo punkciki plus sprawność techniczna na drodze polskich aut hii u nas przegląd jest na gębę a w niemczech ma wszystko w aucie być sprawne i dlatego auta z niemiec są technicznie dobre bo wszystko na czas jest naprawiade i zazwyczaj na orginalnych częściach a w polsce to wiadomo taniej się kombinuje bo i zarobki mniejsze niestety.
Tylko w E32 silnik byl remontowany i po remoncie ciągnie do końca