Nie wiem jak można zapłacić zaliczkę za samochod którego się na oczy nie widziało
Wersja do druku
Nie wiem jak można zapłacić zaliczkę za samochod którego się na oczy nie widziało
To jest szajka z Afryki północnej,w Szwecji ciągle piszą do ludzi,że chcą coś kupić ale trzeba im to wysłać statkiem,niby oni pokrywają koszty,płatność oczywiście przez PayPal a pieniądze niby docierają na konto ale są nie do ruszenia.
Niby co innego ale to samo co na Alleluja,czasami się zdarza,że chcą sie żenić,nie znając płci osoby po drugiej stronie.Z tego co wiem to najbardziej zależy im na odpowiedzi e-mailem,w celu potwierdzenia poprawności adresu i dobrania się do naszych danych umieszczonych na PayPal.
100 osób go zjeje ale jeden idiota zapłaci !!!! to się nazywa zarabiać przez internet :)
Oswiadczenie Pana Filipa Mocie w sprawie cytowanych ogloszen:
Cytat:
Witam wszystkich. Parę dni temu w serwisie otomoto oraz allegro ukazały się ogłoszenia sprzedaży samochodów u dealera Filip Mocie ATS-BUD.
Ogłoszeniodawca podał moje imię, nazwisko, adres firmowy i fikcyjny numer telefonu.
Oświadczam, że nigdy nie miałem, ani nie mam nic wspólnego z tymi ogłoszeniami sprzedaż 125 samochodów. Firma ATS BUD nigdy nie zajmowała się tego typu branżą i nie jest ulokowana w Warszawie.
Ogłoszenie zostało już zdjęte, sprawa została zgłoszona na policję i do prokuratury.
Za wykorzystywanie mojego wizerunku i działanie szkodliwe moralnie oraz finansowo będę się domagał odszkodowania na drodze sądowej.
Pozdrawiam Filip Mocie
Prosiłbym o udostępnienie mi opcji pisania na forum lub umieszczenie oświadczenia w temacie.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość i pomoc
o prosze:) niezly walek....
http://www.filipmocie.pl/
tutaj można to przeczytać :)
Coraz lepsze pomysły mają żeby zarobić łatwą kasę.... swoją drogą ciekawe ile osób się nabrało i coś kasy przelało }:>
Pamiętam też że było coś o tej 840 na forum...