Tak tak już wiem...napisałem to kilka postow wyzej...dokształciłem się:D
Wersja do druku
dla tych którzy twierdzą ze v12 nie jedzie tutaj pokazuje co moje e32 v12 robi z e46 330ci
http://www.youtube.com/watch?v=IgqPt...layer_embedded
Nikt tu nie twierdzi że 750 nie jedzie :) dla mnie jedzie chciałbym być na twoim miejscu i sobie jeździć 750 jak najwięcej z gazem do końca ale zamieniał bym się z toba na chwile kiedy by przyszło tankować a w moim przypadku tak najmarniej dziennie bym sie woził 200-250 km :P
mi już mało i myslę nad robieniem głowic na te chwile jest ok bo 330ci powinna mnie zniszczyc ale jak to ja mówię nigdy nie jest za dużo mocy ;)
w e38 zadbane 740 m60 czy m62 nie ma żadnych szans z zadbanym m73n
do 50km/h idą podobnie, potem delikatnie 750 idzie do przodu i tak się trzyma do około 150-160
potem zaczyna się bardziej oddalać
mamy samochody 10+ letnie więc ciężku tu porównywać
moja np na piątkowym zlocie miała focha i nie chciała chodzić tak jak powinna, coś się przytkało i upa
a na poprzednim, miesiąc temu osiągi jak z fabryki
więc ciężko jest dorwać dwa auta które akurat mają dobry dzień
Ja się toczę powoli, podziwiając krajobrazy i jeżdżąc tak jak to wypada siedząc za kierownicą Siódemki. A ściganie się na światłach i sprzeczki, że " moja bunia" jest o 0,0005s szybsza lub wolniejsza pozostawiam właścicielom Civików i Golfów z naklejką GTI... :rolleyes::rolleyes:
Przemol, bez urazy, ale jak nie masz nic ważnego i ciekawego do powiedzenia w temacie to po prostu go omiń...
~wysłane poprzez Tapatalk
[QUOTE=tuczi77;269211]Przemol, bez urazy, ale jak nie masz nic ważnego i ciekawego do powiedzenia w temacie to po prostu go omiń...
myślę, że subtelne zwrócenie uwagi na to , że Siódemka to nie "BMW 316 MPOWER" jest bardzo ważne.