jedyne, co mi się podoba, to felgi ... może ktoś ma na wymianę ...
Wersja do druku
jedyne, co mi się podoba, to felgi ... może ktoś ma na wymianę ...
Wiśnia, spójrz jeszcze raz na to właśnie przedostatnie zdjęcie.. To jest zdjęcie klosza po liftingu, doklejone z innej aukcji, a nie z tej na której jest wystawiony samochód. Zwracaj większą uwagę na takie szczegóły, bo się dasz kiedyś naciąć- tak jak teraz :)
ale kino :) faktycznie. Zwracam honor. Masz rację w 100%
po kiego uja ktoś robi takie kombinacje??? Jakbym pojechał na miejsce z myślą, że to auto ma takie wyposażenie jak w opisie a zastał bym taki stan jaki jest to nie chciałbym być w skórze tego handlarza...
Zaoferowałem swoje autko: http://otomoto.pl/bmw-730-730d-218km...C21225948.html autorowi. Nie ogladając autka zaproponował 56ty. Ostatecznie znizyłem mu na 59tys. Kolega odpisał,że nie bo szuka 100% pewnego auta. Dzwine wirtualne podejście do zakupu.
Prubuje się targowac ,po czym na odległość sugeruje mi,że posiadam niepewny samochód!!!
Witam! Kolego przeczytaj uważnie co ci odpisałem bo chyba zbyt pochopny ten post.Odpisałem że autko robi wrażenie , owszem - proponowałem 56 tys bo taki mam budżet.Nigdy nie zarzuciłem Tobie że coś nie tak z autkiem - a zrezygnowałem tylko dlatego że nie chciałeś sprzedać od reki.Przeczytaj jeszcze raz zanim komuś zarzucisz coś czego nie było.
Ja mam doCiebie ponad 600 km - jeżeli jadę i autko mi się spodoba to gotówka na stół i zabieram wóz.Pozdrawiam
Witam. Prawdopodobnie będę zmieniał robotę i w ramach rozliczeń zapewne wezmę 740d E65, którą jeżdże od roku. Jak byś był zainteresowany to mogę przesłać wyposażenie i opis. Po krótce: Auto z 2003 r, kupione w niemieckim salonie bmw pod koniec 2004 r z przebiegiem 67t km. Od tamtej pory w jednej firmie. Najpierw jeździł prezes, a jak się przesiadł na X5 to ja ją przejąłem. Przebieg rzeczywisty 237t km. Niebita poza obcierkami. Wyposażenie więcej niż wystarczające: PDC, EDC, Dynamic Drive, Logic7, DVD zmieniarka, 2 TV, 2 telefony, podwójna klima, lusterka składane, fotele komfortowe i wentylowane, z tyłu tylko podgrzewane, sterowanie głosem, alu 19" zima/lato, Webasto, firanki z tyłu, szyberdach. Co do ceny to nie zastanawiałęm się bo jeszcze nie dojrzałem w pełni do tej myśli, ale niestety inwestycje mieszkaniowe są teraz priorytetem. Jak byś był zainteresowany daj znać to prześlę fotki i listę wyposażenia z VIN. Pzdr Adrian
Faktycznie niewiele rzeczy bym dodał. Mi najbardziej brakuje Bluetooth do telefonu, bo teraz trzeba z drugą kartą kombinować, ale znalazłem patent który mi to załatwia. Sam się waham czy pozbywać się świetnego doinwestowanego auta, bo i dzieci będą niepocieszone, że bajki z tyłu nie obejrzą ;-). Ale życie pisze scenariusze i czasem są ważniejsze rzeczy niż zadowolenie przy wsiadaniu do auta. Pzdr