Więc na co czekasz bądź pierwszy i niezwykły.
Wersja do druku
Jarek pewnie nie wyrabiasz na nowe okulary nie?
Czy już nie nosisz żeby ci nie potłukli bijąc cię?
Po co to pisałeś co to wnosi nie masz niczego sensownego do powiedzenia nie pisz wcale.
I ostatnie słowo do tucziego Czyść dalej plastiki nitrem i zastanawiaj się czemu się potopiły.
Kaczy, kupuj Jaguara i już.. Nie dziw się że niektórych bawi to co piszesz. Raz kochasz 7er potem już nie.. raz chcesz kupić e30 potem znów coś innego a teraz Jaguar. Większość na forum obrała już swój tor i jest nim BMW..dlatego takie ciągłe zmiany zdań ( Nicków itp ;) ) niektórych po prostu trochę irytuje. Rób jak chcesz..
Zamknijcie ten temat bo oczy bolą. Dla mnie jaguary to drogie złomy awaryjne którego byś bardzo szybko sprzedał. doprowadź do porządku tą swoją siódemkę najpierw
Dobra 7er fanatic przyjedź do mnie obejżyj ją i powiedz co trzeba zrobić, potem ja zrobie to samo z twoim autem...
Dla mnie to tylko kilka nie istotnych detali które można by zrobić a auto jest już nie nowe...
Miłość czasem traci na mocy a czasem się umacnia.
Napisałem temat jak do ludzi z prostym pytaniem nie ubliżając nikomu bo może ktoś akurat miał może coś powiedzieć o marce.
To moje drugie E32 znam te samochody wiem jak jeżdzą co jest ich mocną stroną a co nie.
Podobają mi się też inne auta które również są prestiżowe posiadają mocne silniki i napęd na tył mam już drugi samochód Peugeot 406 w Dieslu.. nie miałbym już gdzie trzymać 3 auta opłacać go tankować i naprawiać stąd czasem pojawia się myśl na sprzedaż swojego E32 bo zawsze można spowrotem wrócić do niego gdy najdzie ochota.
Kaczy, masz szczęście że nie jestem tutaj moderatorem, bo już byś wyłapał za napisanie 8 (słownie: OŚMIU!!!) postów jednen pod drugim... :faint:
Kaczy zrób lepsze zdjęcia, gdzieś miałem poradnik w pdf jak sprzedać auto.
Jak znajdę to mogę wysłać. yo
Widzę, że jesteś zdeterminowany :) Kupuj (auto zacne) i dziel się z nami wrażeniami :)