widział ogladał !!!! oby sie sprawa rozwiązała . Cobosa w tv widział , pokazywał tabliczkę za 6 tyś zł na odmierzaczu paliw
Wersja do druku
widział ogladał !!!! oby sie sprawa rozwiązała . Cobosa w tv widział , pokazywał tabliczkę za 6 tyś zł na odmierzaczu paliw
Ariel trzymam kciuki. Jakbym nie widział to bym w to nie uwierzył chyba... Pisz tutaj później co i jak, bo nóż się w kieszeni sam otwiera.
Szok... Ariel trzymajcie się !!! Coraz częściej zaczyna ten kraj załamywać, śmieszyć i powodować odruch wymiotny. To ma być Polska ??? chyba przez małe ''p''
Jak te nasze sądy "niezawisłe" funkcjonują,na moje oko robota na zlecenie.
Powiem uczciwie, że sprawa wyjątkowo "poniżająca i ośmieszająca" wymiar sprawiedliwości. Ustawa jak większość w tym kraju jest napisana tak aby zawód prawniczy miał co w tym kraju robić ... nic w prost tylko tysiące możliwości interpretacyjnych. Myślę, że finał będzie jednak pozytywny bo sprawa mocno nagłośniona a sam polityk PO nieco zmieszany. Coboss trzymaj się.
Też obejrzałem. Coboss nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą.
też oglądałem,całe,później też w polsat info.Ja jestem za nerwowy.Jak oglądam takie coś to mnie krew zalewa i ciśnienie odrazu skacze. Tym bardziej ,że wiemy o kogo chodzi i jak sprawa wygląda bo np. u Pani Jaworowicz to chodzi głównie o show. To jest chore jak działają u nas sądy i bronią w tym kraju złodzieja.Sam się o tym przekonałem jak pojechałem w któryś weekend na objazd za swoimi pieniędzmi.A o komornikach już nie wspomne. Mam nadzieję,że sprawa się rozwiąże bo pierwszą rozprawę wygraliście ale urząd celny się odwołał i wygrał...
A najlepsze w tym jest to że : pierwsza sprawa wygrana, później odwołanie UC i w tym samym sądzie sprawa przegrana -PARANOJA !!!
Co powiem, pikiety się nie spodziewałem, ludzie widząc reklamy przyjechali, były całe rodziny! Niesamowite. Program pokazywał to od strony życiowej jak pisałem kropla w morzu.
Dokumentów było tyle, że sztab adwokatów Polsatu nie był wstanie tego przegryźć w 2 tygodnie. Nie wiedzieli do końca jak zrobić program bo materiałów mieli tyle, że mogli by z tego zrobić 3 programy- 1. życiowy, 2. paranoiczne interpretowanie przepisów, 3. łamanie dziesiątek przepisów przez urzędników i bezprawne niszczenie firmy (już po raz trzeci to robią!).
Ale z tego co wiem to zaczęli budowę specjalnego portalu poświęconego temu programowi gdzie będzie nieporównywalnie więcej materiałów niż w programie na żywo. Sam nie mogę się doczekać bo pokazać powinni to jak działają celnicy i jakie absurdy powstały, jak walczą z celnikami wszystkie możliwe urzędy włączając w to Urząd Skarbowy, który przecież też podlega pod resort finansów. Po programie była jeszcze godzinna rozmowa z posłami, redaktorami i ludźmi na dole.
Przede wszystkim wspaniali ludzie pracują w tej stacji, prawdziwi i szczerzy, którzy chcą i pomagają. Co do programu Jaworowicz jak wspomniał Dziewon, nie wolno porównywać tych ludzi, ja się powstrzymam od epitetów pod stroną Pani Jaworowicz, którą mogłem poznać, albo nie, bo po co ma mi żyłka pęknąć jak o tym myślę- zakłamana idiotka, którą interesuje tylko oglądalność!
Siwymetal po tylu latach (kontrola zaczęła się w 2006 roku) nie tylko Tobie się tak wydaje, politycy od razu widzą w tym korupcje co mnie osobiście zdziwiło mocno, bo kto jak kto ale oni tak od razu? Nawet my nie patrzymy na tą sprawę pod tym kątem (owszem gdzieś po głowie biega taka myśl) bo ten problem dotyka całego kraju, może nie tak bezczelnie jak nas ale jednak.
Można to zobaczyć na necie gdzies?