Hmm...jakoś kiepsko to wygląda bez emblematów,felgi tez mi sie nie podobają,za delikatne do masywnej bryly,wydech wręcz obrzydliwy...no i skąd nagle 300 koni?No ale generalnie auto fajne...ale cena...bez przesady.Pozdrawiam.
Wersja do druku
Hmm...jakoś kiepsko to wygląda bez emblematów,felgi tez mi sie nie podobają,za delikatne do masywnej bryly,wydech wręcz obrzydliwy...no i skąd nagle 300 koni?No ale generalnie auto fajne...ale cena...bez przesady.Pozdrawiam.
Już dyskusja była na temat tego samochodu :)
Ogólnie to fura ma potencjał i to duży, tylko że poprzednio poszła za 13-14 tys? A teraz :D
Zanim zaczniecie znów gadać o wartości auta, radzę policzyć wpierw co ile kosztuje w formie retrofitu. Nie łatwo będzie sprzedać, ale jeśli znajdzie się ktoś kto szuka auta w takiej wlaśnie konfiguracji, to myślę że cena nię będzie mu straszna. Oczywiście trzebaby osobiście pomacać, ale sądzę że bardzo wygórowana cena toto nie jest.
Tapnięte z mojego HTC Desire HD
Na podwójnym ma ponad 300KM
Witam. Ma ktos nr z ogloszenia ? Kontaktowalem sie z wlascicielem przed wystawieniem tego ogloszenia ale to on dzwonil do mnie z zastrzezonego.
Nie mówię o utrzymaniu auta, i serwisie bo to swoje też kosztuje i jest to inwestycja bezzwrotna. Mówię o retrofitach które podnoszą umikalność konkretnego egzemplarza. Softclose, pełną pamięć w środku z kolumną elektro, rolety, hifi c professional, pdc, edc, hebel 4tloczkowy i cala masa innych rzeczy które kosztują na rynku +/- 1000 zł każda. Oczywiście można wszystko zastąpić seryjnym osprzętem i zrobić golasa, który sprzeda sie w cenie powiedzmy 10k mniejszej.. i są to pieniądze jak najbardziej do wyrwania. Zapomniałem o swapie na m62TUb44 z manualem 6b ;)
To auto czeka na konkretnego kupujacego, który szuka takiego wlaasnie auta..
Tapnięte z mojego HTC Desire HD
Dla mnie dołożenie np. elektryki, dokładki od V, BH i tym podobnych nie zalicza się do utrzymania i serwisu, to są zachcianki. Oczywiście że można to wyjąć ale zamienniki też trzeba kupić co jest kolejnym kosztem, no chyba że ktoś ma stare.
Z kolei jasną sprawą jest, że przypadkowa ( normalna ;) ) osoba tak skonfigurowanego auta nie kupi.