-
@badstuff - światełka super. Od razu wiedziałem że Anatol będzie zainteresowany :D Zresztą sam też chętnie je obadam... :cool:
No własnie - może będzie okazja. Chcemy ze Słowikiem zrobić lokalny spocik na Bemowie... Co byście powiedzieli na piątek 18 kwietnia lub sobotę 19?
Dajcie znaka tu albo na priva.
-
jakby co to ja jestem na tak. obie daty mi pasuja.
-
Zawsze wybierzecie spot lub zlot w moj weekend pracujacy :( Ja mam wolne teraz piatek, spbpta, niedziela, gdyby wam sie spodobal ktorys z tych terminow, dajcie znaka sygnala, bo w ktoras noc bede lecial w trase i musze ustawic sobie co i jak :)
Co do CFL, wlasnie typ nie odpowiada, gdyby to nie byly nimcy to bym sie do k...a przejechal odebrac osobiscie te 80eu...... nienawidze kretaczy.... Dzieki za pozytywne opinie, bonie bylem przekonany, ale juz jestem, zwlaszcza w nocy :)
-
Dobra, założę osobny wątek o spotkaniu :)
-
Pablo, podaj nicka tego krętacza z ebay...
-
widziałem lampy badstuff'a osobiście... wypaśne :cool: :D
-
No i dzisaiaj wskoczyly LEDY na tylek :D super efekt,szczegulnie po zmroku :D polecam firme z krakowa. wczoraj po poludniu zamowilem i dzisiaj juz mam! do tego byli naj tańsi!!! :cool:
-
diody i neony wyglądają kozacko ale słyszałem, że jak się wymieni lampy to nie działa TV nie wiem ile w tym prawdy może ktoś z was wie??
-
ja mam założone ledy i wszystko działa :)
nie wierz w bajki :)
-
A co sądzicie o takich lampach