no właśnie tak mi się wydawało i nie tłumaczy to tych 100kg płynów;/ więc nowe springi trzeba domówić:P
this is fucking deep series:D + podtlenek gazolotu:D
Wersja do druku
no właśnie tak mi się wydawało i nie tłumaczy to tych 100kg płynów;/ więc nowe springi trzeba domówić:P
this is fucking deep series:D + podtlenek gazolotu:D
Raczej amory wymień i autko wstanie.
myślisz,że to spowoduje wznios fury na bank wymienię też górne mocowania amorków bo skrzypią ?
W moim E32 pomogło. Jak stare amory wyciągnąłem to się chowały. Nowy amor stoi wysunięty. Jak wymieniłem to stało tak jak powinno na seryjnym zawieszeniu.
dzięki za info zresztą fakt jest taki,że gazówka sama się wysuwa więc tak jakby działa ku górze na budę:)
Witam i gratuluje zakupu. Co do wysokosci to moja stoi identycznie do twojej tylko ze moja jest nieco dluzsza, wymiana amorow i springow na nowe niewiele pomogla amory sachsy, springi lesjoforsy. Od rantu blotnika do rantu felgi 51cm.
no wiesz w końcu na osi stale jest ok 100kg:)
Weź nitro i wyczyść te lampy tylne malowane sprayem :) no chyba że Ci się to podoba.
Co to tyłu do rzeczywiście trochę siedzi, to chyba więcej niż 100kg płynów bo jeszcze butla waży swoje. Nie musisz go podnosić, możesz obniżyć przód ;)
Silnik m30b35 bardzo dobry wybór.
to nie są sprayem malowane lampy :[
a jak pisałem wcześniej kolego na osi jest ok 100kg
nie uznaję nie homologowanych lamp:D