Watpie, ze dostaniesz je w Polsce. Z tego co wiem nawet zwykle Meyle sa trudniej dostepne jak np. Lemforder czy TRW. Tak jak pisalem wczesniej kazda firma, ktora podales wczesniej jest dobra.
Wersja do druku
Panowie znalazłem meyle HD ale tylko wahacze górne
31121142087/8 MEYLE HD - 266zł/szt po zniżkach ;)
siema, wahacz meyle HD u mnie w autopartnerze na max znizkach dla mnie 192zl z groszami- wahacz gorny. Dolnych nie maja na stanie.
Dzisiaj nabyłem do swojego sprzęta końcówkę drążka kierowniczego lewa- FEBI - 62zl.
bormalnie kosztuje 295zl z groszami.
35% znizek AutoPartner
30% znizek Fota
20% mam w intercarsie, ale tam po znizkach kosztuje tyle co w AP normalnie...
teraz juz wiecie dlaczego mialem VR6, gdzie dobry zestaw kabli Beru i Swiec platynowych NGK normalnie kosztuje 700zl, a ja mialem za 380zl...
a teraz e38 740iA :D i pomimo, że narazie jest trochę zabawy z nią :) to i tak pokochałem ten samochód, jak ktoś by przelotem przez Kielce z was był to coś do Buni mogę załatwić od ręki.
no to ładne masz zniżki ;) ja zdecydowałem się na TRW bo cene mam naprawde dobra a jeżeli chodzi o jakość to sprzedawcy mówia, że lemforder i trw szły razem na pierwszy montaż np: z tyłu trw przód lemforder tyle, że drązek srodkowy też z trw montowali ;)
Lemforder wedlug mnie jest najlepszy .wydaje mi sie ze jak masz wylozyc ponad tysiaka na czesci to lepiej dorzucic ta stowke czy dwie .
pozdrawiam
Ja mam praktycznie cały przód na trw i lemforderze i obydwa to naprawde wysoka klasa.
Kolego zastanawiałen się na tym.. Już decyzja padła na TRW.. szkoda, że dosłownie kilka osób tylko się wypowiedziała.. z reguły tak już jest, że dużo ludzi zakłada tyko tematy jak ma problem..
Rozmawiałem z gościem, który się bardzo zna na częściach, od niego biore właśnie wahacze i posiada cały asortyment napisany w moim pierwszym poście, powiedział, że nie ma różnicy między TRW a LEMFORDEREM to i to zakładane na pierwszy montaż..
Pozdrawiam