a kto mowil ze ja wiecej bym nie wylozyl? nie mowie ze zaraz sie powiesze z tego powodu poprostu bede szukal dalej...
Wersja do druku
a kto mowil ze ja wiecej bym nie wylozyl? nie mowie ze zaraz sie powiesze z tego powodu poprostu bede szukal dalej...
spoko, nikt nie mowi o wieszaniu, tym bardziej nie twierdze, ze nie wylozylbys wiecej,
chodzilo mi, ze nie wszyscy sledza tematy i prosby forumowiczow co do gratow do aut, ja tez poluje na taka polke z roleta elektryczna, narazie bez cisnienia,bo cena 300pln mnie nie urzadza, powoli powoli i sie znajdzie, czego i Tobie zycze
ja ogólnie chciałbym w granicach 100-150zł na dniach przejadę się po kilku szrotach z e32 w okolicach mam 2 albo 3 gdzie są głownie te auta jak by ktoś czegoś szukał to PW prosze to się rozejrzę zresztą zaraz założe osobny temat
dzisiaj dostalem takiego emalia od sprzedajacego co ja mam zrobic
Witam serdecznie, dzisiaj roleta podczs pakowania uległa uszkodzeniu (pękła jest w stanie nie nadajacym sie do urzytku) bardzo przepraszam za zaistniałą sutuację przypadek losowy
a jestem pewny w 100 % ze tak sie nie stalo
To nie ma znaczenia, on musi Ci dostarczyć towar ! Mogą go ukraść itp itd, a tak w ogóle to niech wyśle Ci 3 zdjęcia uszkodzonego towaru :) Ciekawe co wtedy odpowie.
P.S. podaj link do aukcji
kolego nie warto robic szumu moim zdaniem:) roleta przepadla:) i tyle:P nie dostaniesz juz tej rolety:P trudno sie mowi:) pozdrawiam
Sprzedawca ma obowiązek zadbać o to by towar dotarł do Ciebie bezpiecznie. Przeczytaj regulamin i załóż spór na allegro. Może pomoże, bo on dostanie informację o tym, że założyłeś spór. Ja bym odpuścił, szkoda nerwów.
Marecki7er co ty piszesz???Chyba nie znasz reguaminu Allegro ! Skoro napisał ,że uszkodziła się to już lipa nie wygrasz tej spawy,a on nic nie musi udowadniać :)Szkoda zachodu.
http://allegro.pl/prawdziwy-rarytas-...561917690.html
to link na pisalem wlasnie o te foty zeby przyslal
kolego uwierz mi:) on sra na te Twoje maile i nie dostaniesz tej rolety.. sorki ze tak prosto z mostu...:) nie zaplaciles mu itd:) aukcja na allegro nie jest zadna umowa:) ostatnio byl wontek o highline za grosze:)
wontek <- ueheheh:d ladnie widze dziala goraczka na czlowieka:d