-
Każdy podpasuje po odpowiednim wyrzeźbieniu :) Może dziś chłopaki uda mi się was skalać zdjęciem mojego układu wydechowego bo podejżewam możliwość wjazdu na kanał.
A co do uładu Konik chodzi ci o wydech 525? Pasuje i to raczej bez przerubek bo mój kolega używa w 735 taki mod ale powiem wam że końcowy jest niższy i zostaje sporo miejsca w tunelu na wydech końcowy ( od podwozia w dół) Tlumik z E32 jest wyższy jakieś 40% i jak si patrzy od strony tylnego koła po stronie kierowcy to widać szpare. da sie używać ale nie wygląda to estetycznie.
Dodam jeszcze: Puki co wydech jego końcowy jest nowy i chodzi cichutko mimo że został tylko on (brak kata i środkowego) nie to co u mnie ( pęknięty wzdłuż łączenia :D) Ale kiedy się on wypali to nie wiem jakość takich tłumików bywa kiepska starcza średnio na 2 lata. Choć pewnie są wyjątki.
-
zrobiłbyś jakieś zdjęcie tych z 525 u kumpla lepiej, chciałbym zobaczyć czy to jest plug'n'play
rzeźby w wydechu nie znoszę, no chyba że kompletny wydech od początku do końca zdłubany, ale to też raczej nie w 7er tylko w jakimś zarzynaczu ;-)
edit: jedyna rzeźba z wydechem w E32 szczególnie w M30 godna polecenia to wypieprzenie katalizatora ;-) (zdecydowana różnica w osiągach)
-
Zdecydowana różnica w osiągACH to również demontaż środkowego konik to jest plug & play przeciez masz uszy a jak kilka mm sie nie zgodzi to sie przesunie tylko na gumowym wieszaku chodzi tylko o to ze zostaje troche miejsca w kanale karoseri na wydech poniewaz z 525 jest bardziej spłaszczony. zrobie ci fote od koła bo kanały sie skończyły juz, jak spotkam tego kolege
-
Tak to się przedstawia W E32 z końcowym 525 troche zostaje luka pozatym ze jest nizszy jest taki sam.
http://images37.fotosik.pl/696/3581bb4b29244a71gen.jpg
-
hmm dzięki, to w sumie żadna tragedia, nie widać chyba tego za bardzo, muszę się przygladnąć jak to u mnie wygląda :)
dzięki za pomoc :)
-
u ciebie tyle ze dojdzie wyzej no nie zuca sie tak w oczy moze byc ci powiem.
-
Wydech jak wydech ale po tym małym zdjęciu widać że samochód mocno zmarnowany życiem.Kaczy to chyba nie twój?
-
przeczytaj kilka postów w górę i dowiesz sie ze kolegi. No tak troche zmordowany... jak i zresztą każda z lat 80 jest zmeczona nico zyciem. A po czym wnioskujesz ze brudny i ma pare kropek na lakierze? to już jest mocno zmordowany?
-
Parę kropek??Zobacz sobie jeszcze gumę między błotnikiem a zderzakiem.Opony...wydech...aż się boję jak byś wkleił zdjęcia całego samochodu :sarcastic: Chyba już przekreślona jest ta e32
-
Akurat udało Ci sie trafić bo to sito. Ale jeśli by miała tylko to to wcale by jej to nie przekreślało bo wspawać blache porzeźbić i by nie wyszło już.
Ale nawet to sie da uratować jednak ja bym wolał juz przełożyć w zdrową karoserie... chociaz za duzo dobrego do przekładki ni ma.