Cena owszem rozsądna tylko ja najpierw chcę zobaczyć efekty pracy tego teamu...Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Wersja do druku
Cena owszem rozsądna tylko ja najpierw chcę zobaczyć efekty pracy tego teamu...Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
widze nie ufnosc:)
witam
czarny to najpiekniejszy kolor E38... sam chcialbym miec taki kolor
siemanko :D
nie chodzi tutaj o nie ufność :) chodzi o to aby bunia była pomalowana wręcz genialnie a jak wiadomo człowiek ze spokojniejszym sercem odda furę dla lakiernika gdy już zobaczy kilka jego prac :)
hehe no rozumie no moja bunia niejest dobrym przykładem bo mam ją od niedawna i będe szykował sie na wiosne do malowania całej:)
witam również i pozdrawiam :)
Przy okazji jedno pytanko:
Jak to jest z tym "lakierowaniem całości"? Mowa tutaj o NAPRAWDĘ całości - tzn. z wybebeszeniem dosłownie wszystkiego do gołej karoserii i pomalowaniu jej całej ze wszystkich stron? Czy raczej takim po wierzchu - z przymaskowaniem kół, szyb, ew. zdjęciem pierdółek typu listwy/klamki?Cytat:
Zamieszczone przez oizo_pl
całos czyli całosc nawet bagaznik i komore silnika tylko z komorą to radze sobie darowac bo hehe duzo przewodów kabli to jest bmw a niejakies gównienko dzwi z 2 stron tez no chyba ze kolor jest ten sam a one są dobre to wtedy nie trzeba :) a tak to wszystko sie rozbiera co sie da
Chodzi o takie "małe" zmiany....
http://www.youtube.com/watch?v=rMM2KMPM1KI
Już ten filmik widziałem ale kolor jest mega wypas... :cool: