-
Witam. :hug: O gustach się nie dyskutuje. Na forum są zwolennicy tuningu Twojego samochodu jak i przeciwnicy :) moim zdaniem Twoja 7mka wyglądała by zaje*ście gdybyś zmienił przedne lampy na normalne po FL (jak te) http://moto.allegro.pl/item312025677..._z_listwa.html a do tego kierunki z obiegówkami al'a USA (takie jak ma użytkownik Trolu czy 7ka, zobacz w galerii użytkowników) Moim zdaniem takie lapmy "chromy" niezbyt pasują do bmw
Wklej więcej fotek jeśli możesz
Pozdrawiam.
ps. Ogólnie nie słucham rapu a raczej zupeełnie inny gatunek muzyczny :D :D ale podoba mi się kilka Twoich utworów
-
Witam,
i pozdrawiam sniezynke....
-
-
Widzę że kolejni i kolejni forumowicze gładko łykają wersję że to prawdziwy Tede... :hah:
-
O Michał czuję że coś znalazłeś co wyklucza że to TEDE we własnej osobie :) :) :)
-
ello
Czyzby BMWTRENDS zrobiło swoje?! eeee :D
-
Tede, nie Tede też człowiek :D . Mógł się zarejestrować tutaj jak każdy z nas ;)
argumenty za:
-podana data urodzenia
-rejestracja po artykule w bmw trends
-podchodzimy odrazu zbyt podejżliwie do nowych userów przez dzieciarnę z neostrady
argumenty przeciw:
-tylko 3 minuty pobytu na forum
-dość kontrowersyjny i ośmieszający opis
Z tego co wiem (byłem kiedyś moderatorem pewnego dość sporego forum) i była opcja w której się sprawdzało czy ktoś z takim IP ma już jakieś konta na tym forum. Być może i tu się tak da Więc Panowie Moderatorzy mogą zdradzić czy ktoś z forum robi se jaja :D :D
-
@Adam - nie no, jakiegoś 100% konkretu nie mam... :) Ale tak podejrzewam - sądząc po stylu postu, po liczbie odwiedzin (1 wizyta, 3 minuty), itp.
@positiv - Ty chyba wierzysz w Św. Mikołaja jeszcze... ;) Datę urodzenia można mieć w 5 sekund, z Wikipedii chociażby. Zresztą każdy małolat słuchający Tedego na bank ją zna i tak.
Artykuł to też żadna przesłanka. Jeśli ktoś się rejestruje po przeczytaniu (a wcześniej o naszej stronie nie słyszał) - to właśnie prędzej będzie to jakiś dzieciak, niż ktoś kto naprawdę ma E38.
Jeśli się mylę, to łatwo to udowodnić - tak jak pisałem, wystarczy żeby kolega sfotografował VIN pod maską i tu wrzucił.
-
Jak ktoś ma neostrade i nie ma włączonego na stałe routera to za każdym razem ma inne IP !!!
-
Panowie poczekamy zobaczymy ......