-
Witam , ostra zima a ogrzewania brak :( , Panowie jak bez boleśnie rozebrać silniczek od wspomagania obiegu płynu (ten pod elektrozaworami ) na co zwrócić uwagę żeby do końca go nie rozwalić , konkretnie jak wyciągnąć wirnik ?. Za wszelkie sugestie serdeczne dzięki .
Pozdrawiam
-
jutro biorę za za wymianę ez i pompki w razie czego będę również chciał przepłukać nagrzewnice, widziałem że wchodzą tam 3 węże, które odczepić i w którego włożyć szlaufa??:)
-
A u mnie wali gorące na nogi i szybę a na środek jak ustawię na centralnej kratce nawiewu... Myślicie że to elektrozawór? Gdzie kupić reperaturki?
-
Gumki w elektrozaworach warto wymienić , ktoś na forum sprzedawał takie komplety naprawcze :)
-
hej witam pewnie zaraz bedzie halunnn juz kiedys zakladales podobny temat a tak zakladalem ale nic sie nie dowiedzialem na tan temat wiec jak juz tu o tym gadacie to przedstawie swoja sytuacje i prosze potraktujcie ja powaznie bo caly czas ten problem u mnie jest....jakos dziwnie jak wlacze na auto czyli powinno leciec z kazdej pozycji i ustawie na zimno to strona kierowcy dziala poprawnie reaguje na wszystkie zmiany a strona pasazera-na szybe leci cieple z przodu zimne na nogi z przodu zimne a na nogi z tylu cieple i o co tu chodzi???aha z tylu na nogi leci zawsze gorace nawet jak jest tylko na szybe ustawione...ma ktos cos na mysli...dzieki
-
Witam...u mnie było wszystko pięknie ale od kilku dni coś się pochrzaniło...jak puszczę ogrzewanie szyby przedniej to wieje pięknie ale od strony pasażera jest wyraźnie chłodniejsze powietrze jak od kierowcy a gdy ustawię na auto i temp np 19 stopni to na szybe i nogi kierowcy i tak daje gorace cały czas...nawet jak wlaczę klimę...generalnie na szybę i nogi kierowcy cały czas daje gorące bez względu na ustawioną temperaturę...czy to wygląda na elektrozawory???
-
arturo masz padniete elektrozawory . Siudema sprzedaje reparaturki. ja u niego takie cos zakupiłem nawet razem wymieniliśmy je. miałem ten sam problem bo caly czas leciało gorące powietrze z kratek . po wymianie jak ręka odjął
-
Tak też myślałem...dużo jest babraniny z wymianą reperaturki?..bo już zastanawialem sie nad nowymi ale jak da radę zreanimować to jak najbardziej...muszę skontaktować się z siudemą.