Za szt napewno :]
Bo ja za KYB dałem po 340szt
Wersja do druku
Za szt napewno :]
Bo ja za KYB dałem po 340szt
tak mi się też wydawało ale wolałem zapytać :oops:
jarek88, a jak na kyb sie jeżdzi?? masz seria springi czy obniżoną??
Z czym,te amory są przeznaczone do aut na tor,więc o czymś takim zapomnij.Cytat:
Zamieszczone przez Makaveli
wiem b8 nie wchodzą u mnie w gre albo te koni albo b6
niedługo będę obniżał tył w swojej e32 i zastanawiam się nad B6 i KONI, które z nich będą bardziej komfortowe i bardziej trwałe? czy regulacja twardości w KONI wiąże się z wysokością zawieszenia?
dobra, już wiem, że będę wybierał między B6 a Sachs Advantage oraz sprężyny -40mm
teraz pytanie czy amortyzatory z E34 pasują zamiennie do E32, bo różnica w cenie jest dość znaczna, druga sprawa to Sachs Advantage znalazłem tylko do E34.
Zamontować zamontujesz , ale charakterystyka amortyzatora jest liczona pod lżejsze auto . Sachs advantage polecam , wymieniałem w innym aucie , ze zwykłych używanych gazowych właśnie na te sachsy z czerwoną naklejką , auto niema żadnego stabilizatora , przed wymianą na łuku osiągałem 80km/h na granicy uślizgu i przechylonym aucie po wymianie 120 poszło ale dalej się już bałem bo to nie nowe auto :) poza tym na normalnych sprężynach reakcja auta jest o wiele lepsza niż przed wymianą , auto zaczęło słuchać kierownicy. Pozdrawiam
dzięki za odpowiedź,
czy ktoś wie w takim razie gdzie można dostać Sachs Advantage do E32? (o ile w ogóle są dostępne do E32?)
Niestety chyba nie znajdziesz ty sachsów pod e32 , ewentualnie kayaba exel G była by.