Obawiam sie ,że nie nadługo zabiora :cool: a po drugie bedzie z pewnościa jeżdził bez :(
Wersja do druku
Obawiam sie ,że nie nadługo zabiora :cool: a po drugie bedzie z pewnościa jeżdził bez :(
mam nadzieję że policja spałowała ich tak że już nigdy nie będą nawet chcieli spojrzeć na BMW.Staram się obalać mity o czarnych Bmw i dresach w środku. Kultura na drodze jest podstawą dla mnie a jazda po alkoholu jest dla -idiotów- :razz:
200 Kucy poniosło, widocznie dobrze dał im do żłoba przed "Wio" :D
a może użył "Dopalacza" :/
Przyznać się, który to z "Naszych" ?
dokladnie zgadzam się , i uważam też że jednym z powodów takiej opini o nas jest to że większości ludziom żal d... ściska jak widzą nasze auta ..............Cytat:
Zamieszczone przez szczurek
Cytat:
Zamieszczone przez wisior
..u nas w kraju utarło się tak;
a.bmw 3,golfy i hondy civic,crx,calibra-na głośnych wydechac-młodzież wiejska -tuningowcy
b.mercedes-auto dla dziadków
c.bmw 5,7-dresy i bandziory
d.lanosy i felicje-niedzielni kierowcy
e.motocykle-piraci i dawcy narządów
f...
można by tak szukać w nieskończonośc-dlatego lepiej żyć hasłem "W@@%%@ne miej i się śmiej" ;D
A swoją drogą ,przy silniku 2,8l kierowca miał dokładnie 2,8 promila ;D
dobrze że nie jechał 5,0l ;D
Moim zdaniem nie ma co popadać w paranoję JEDEN jakiś marny, głupi przykład użycia 7er przez młodego cwaniaczka (patrząc na statystyki to nawet nie zostanie to za bardzo odnotowane - zaistnieli tylko przez to, że rozwalili babuni chałupę...) - ja nie widzę tu jakiegoś lawinowego wzrostu chamstwa wśród posiadaczy 7er, a przytaczane wcześniej teksty odnoszą się głównie do 3er i czasem do 5er. Jeden incydent pozostanie bez większego echa, a co najwyżej usłyszymy komentarz w stylu znowu BMW... Dlatego uważam, że nie ma co się nad głupotą małolata rozwodzić i snuć teorii jak tego unikać bo i tak nie mamy możliwości na to wpłynąć inaczej jak tym co właśnie robimy czyli spoty, zloty i kultura na drodze to najlepszy nasz oręż w walce o zmianę stereotypów i budowanie nowej jakości dla tej marki w naszym kochanym kraju.
Do tej pory jeżeli spotykałem się z krytyką o BMW to, że się psuja, że jeżdżą dresy, bandziory itp, to był opinia ludzi którzy nigdy w życiu nie jeździli BMW, nawet jako pasażerowie ale oczywiście to są fachowcy i mają największą wiedzę o marce, i to dopiero jest smutne. :hihi:
No i dobrze niech wiedzą lepiej a my będziemy sobie dalej śmigać w spokoju naszymi siódemeczkami. ;)
Mnie już nie chodzi o obcych, których mijam np. stojąc w korku. Chodzi o znajomych.Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Podobne opinie można znaleźć o golfiarzach itd., a prawda jest taka, że mało zauważy, że zależność działa odwrotnie to burak kupuje golfa lub bmw, ale nie każdy kto kupuje golfa lub bmw jest burakiem
Powiem coś z doświadczenia. Jeszcze 5 lat temu sam uważałem że to auta dla snobów. Ale pierwszy zlot, 2 dni na sprzedaż swojego telewizora - daewoo nubira 2000r cdx (dziś uważam to za życiowe nieporozumienie) W międzyczasie już kupiłem pierwsze BMW. Spojrzenie na to co wiara mówi o kierowcach/właścicielach tej marki zmieniło sie szybko i diametralnie... bo przecież było mi wygodniej, auto bardziej dynamiczne i elastyczne i wygląd.... finezja ( gdzie BMW było z 89 roku ) Dziś uważam krótko, kultura jazdy świadczy o tym czyś burak czyś przeciętny użytkownik dróg z poczuciem wartości marki BMW. Amen :cool: