Tak często bywa!!! ale jak ją wypatrzyłeś i raczej byłeś zdecydowany, to trzeba było gnać ile sił,a dzis bys się cieszył ;)Cytat:
Zamieszczone przez Weeb
Wersja do druku
Tak często bywa!!! ale jak ją wypatrzyłeś i raczej byłeś zdecydowany, to trzeba było gnać ile sił,a dzis bys się cieszył ;)Cytat:
Zamieszczone przez Weeb
Dałeś ciała - ja bym ją jechał oglądać nawet w środku nocy, do pracy nie poszedł, żonę okłamał - ale bym pojechał :x Teraz będziesz płakał długi czas...
Już nie przesadzajcie. Niby czego ma żałować skoro tego nie widział na własne oczy. Rozumiem jeszcze, że gdyby je osobiście obejrzał, przejechał się i w wyniku zastanowienia ktoś mu zgarnął sprzed nosa to mógłby jeszcze żałować. Ale tak,...nie przesadzajmy z dawaniem ciała.
Oddychajcie Panowie ;)Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
To nie wygrana w totolotka w wysokosci 10mln, tylko samochód.
Sprzątneli mi ją, ale to nie powód do cięcia żył i wyrywania włosów z głowy. Będzie kolejna, a może ta też pojawi się w gdzieś w przyszłości.
W moim zawodzie nie da rady nie pójść do pracy, bo wiązałoby się to z tym, że nie miałbym jej za co kupić, a życia dla samochodu nie odwrócę do góry nogami. Poza tym 24 000 nie leży na ulicy i załatwienie ich w 1 dzień (bo tak długi czas widziałem ją na allegro) to nie pstryknięcie palcami.
Będę żył dalej nie martwcie się :]
Tego kwiata pół świata :D