-
Ja pozwolę się nie zgodzić. SRL to wreszcie wiska, które spinają ładnie, w odpowiednim momencie I się nie psują. Mam je w dwóch autach I zapomniałem o temacie.
Z Behrem były same kłopoty, a SRL kupiłem również z polecenia I jestem bardzo zadowolony.
Pomijam już fakt, że za Behra płaciłem 400 PLN. SRL kosztowały około 100 PLN.
-
Ja wlasnie kupilem wisko w sklepie przyszlo i okazalo sie ze z srl zalozylem i na zimnym wyje jak powalone...
Tak samo po odpaleniu wyje dopiero po chwili przestaje
jutro oddaje na reklamacje, ponoc wisko z blaszka trzeba montowac a nie z tym slimakiem
-
Do e30 kupiłem Behr (z blaszką). Dwa razy wymieniali na gwarancji, aż za trzecim zażądałem zwrotu pieniędzy. Kupiłem Febi (ze ślimakiem). Działa już dwa lata.
-
No to dlaczego na zimnym i po odpaleniu tak wyje?
-
Normalny poprawny objaw, zanim się troszkę olej rozejdzie.
-
Dokładnie tak, po odpaleniu ma prawo szybciej się kręcić.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Husarz
I wyc jak diesel?
tak przez około minute ważne czy ładnie spina jak jest gorący i czy rozpina powyżej 3000rpm
-
no to przez ok. minute tak wyje jak mowisz
a jak to sprawdzic czy ladnie spina jak jest goracy i czy rozpina powyzej 3000 rpm?
caly czas bedzie tak wyc czy sie ulozy?
Stare wisco jak byl jeszcze sprawne to tak nie dzialalo tylko cicho bylo
-
Co znaczy wyć jak diesel?
Wisko wisku nie równe.
Jak jest bardzo zimno lub auto dłużej stoi to może po włączeniu silnika być zapięte przez chwilę, zanim się olej rozprowadzi, kolega dobrze napisał.
Wniosek jest taki, że zarówno SRL jest dobre, jak i Behr, tylko trzeb a dobrze trafić. Tylko, że SRL jest cztery razy tańsze...