Wszystko będzie działać jak zawsze tyle że komunikaty znikają do następnej inspekcji czyli do wymiany :what: OIL
Wersja do druku
Wszystko będzie działać jak zawsze tyle że komunikaty znikają do następnej inspekcji czyli do wymiany :what: OIL
No to elegancko :) a jak skasowac komunikat ze klocki mam zuzyte a jest ich jeszcze sporo. albo getriebeprogram mi zawsze wyskakuje a ja mam manuala :hah:
sprawdź czujniki,są dwa tył przód ,i znajdują się po przeciwnych stronach,przeważnie urywają się przewodyCytat:
Zamieszczone przez SURU
Proponował bym sprawdzić czujnik klocków on powoduje błąd lub wtyczka od nich.
Co do skrzyni to tylko komp ,bo możliwe że tam kiedyś był automat i ząd ten bład.Komputer niewie ,że skrzynia się zmieniła.
Sprawdze :)Cytat:
Zamieszczone przez siudema
Wlasnie tez podejzewam ze mogla byc skrzynia zmieniana kiedys...Cytat:
Zamieszczone przez Mirek
Tk myślę :medit: w OBC jeżeli masz duże to wciśnij 1000 i 100 razem powinien wyświetlić się test wklep mu 21 i zatwierdż. :D Kasowanie błędów.
Wracając do pytania:
Chciałes skasować inspekcję czy ja zrobić?
Nie sztuką jest skasować inspekcję. Sztuką jest utrzymać wóz w należytej kondycji a nie tędy droga....
Powodzenia z takim podejściem :faint:
To nie kasowanie błędów a reset zegarów. Działajcie koledzy - nie dziwię się że później jest jak jest.Cytat:
Zamieszczone przez Mirek
SURU - moja rada - przyczyny kłopotów rozwiąż a nie likwiduj skutki a będziesz zadowolony z samochodu :)
sylwek7 Proszę czytaj ze zrozumieniem co kolega napisał :D
Czytam czytam i oczom nie wierzę...
Mój nick to: sylwek7