Ważne że powróciłes na właściwą drogę ze zdwojoną siłą ;) A nie tam Jaguarem się będziesz woził :P
Pewnie zabezpieczenie przed odpaleniem. Wpisujesz 64 cyfrowy kod i dopiero odpalisz :DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Wersja do druku
Ważne że powróciłes na właściwą drogę ze zdwojoną siłą ;) A nie tam Jaguarem się będziesz woził :P
Pewnie zabezpieczenie przed odpaleniem. Wpisujesz 64 cyfrowy kod i dopiero odpalisz :DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Witam , którą sprzedajesz i za ile ...............
cześć :) oby nie było tak, że zarejestrowałeś się po to aby ogłosić auto ;( szkoda by było ;(
........................
Witka :)
ciekawy przypadek ;D
niestety nie mialem dzis czasu zeny porobic zdjecia skrzyni i silnika ale napewno w miare szybko to zrobie sprzedam ktorakolwiek bo obie sa w stanie bdb wiec ktora kolwiek mi zostanie to i tak bedzie dobrze co do zostania bylem bede i zostane bo jedna chce sobie zostawic na dozywocie (dla syna ktorego moze kiedys bede mial) i jedna i druga bedzie do sprzedania za 10 000pln mysle ze cena dobra zwazywszy na stan a ten kalkulator to telefon tez wczesniej nie wiedzialem co to ale juz wiem :D
Siemanko!
Interesujące... Lepsze zdjęcia obowiązkowo ;)
Witam!
Podobnie jak reszta czekam na chyba PIERWSZE na forum e32 z motorem 5.4 !
Witka
Gratulacje - podwójne :D
ja również czekam na więcej fotek, bo z tych co wrzuciłeś zapowiada się ciekawie
bylem dzis pod autem i wychodzi na to ze w srebrnej skrzynia zostala z 5,0 przepustnice i kompy tez zostaly stare ale blok i glowki sa m73 niemam jeszcze zdjec bo mamusia mi aparacik zabrala ;(