Hehe, tak łatwo się nie wykręcisz :P Zdjęcia jakieś poprosimy :]Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Wersja do druku
Hehe, tak łatwo się nie wykręcisz :P Zdjęcia jakieś poprosimy :]Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)
Sczescia zdrowia dużo dzieci ;D
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Samych radosnych dni :)
Powodzenia :P
Szymon - spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia samych dobrych chwil dla Was :) Oczywiście pozdrowienia dla Pauliny :)
Wszystkiego naj,naj :hug: Dlaczego masz mieć lepiej od nas! :x Pozdrawiam!
Dzięki wszystkim za życzenia :D
Szczerze mówiąc przyjmując życzenia po mszy liczyłem na to, że zobaczę jakąś znajomą twarz z wrocławskiej ekipy, niestety nie było nikogo.
Do ślubu wiózł nas kolega z forum (pozwolicie że nick zachowam dla siebie). Wszystko odbyło się bardzo fajnie, za co jestem wdzięczny. Zadzwoniłem wczoraj żeby podziękować i zapytałem ile mam zapłacić, nie wyobrażam sobie żebym komuś zawracał gitarę i nie zapytał co chce w zamian. Od kogoś jednak kogo spotykałem od ponad 2 lat na spotach i od kogo nie wziąłbym nigdy kasy za przysługę w razie potrzeby, usłyszałem, że proponuje 300zł. OK, oczywiście zapłaciłem, rozumiem, że stracony czas kosztuje.
Przepraszam za żalenie się, ale to rozjaśniło mi spojrzenie na kilka rzeczy a chciałem o tym napisać.
I oczywiście jeszcze raz dziękuję tym którzy chcieli a nie mogli :)
Pozdrówka
Zatkało mnie... :x
Uuuu :/
tristeza - jak pisałem nie dam rady dotrzec i nie myliłem się ;) Najlepsze życzenia jeszcze raz!
Co do podwózki do slubu to jak dla nas to oczywiście na za darmo, ale weselna załatwia sprawę :hah: Dziwnie to wygląda :/