-
Popieram Wojtka. Tak jak już pisałem to nie jest temat o sprawności polityków czy rządu.
Ale wybaczcie - 20zł miesięcznie to chyba nie trudno odłożyć - to 2 paczki petów :razz: albo 2 jabole.
Ja osobiście jestem bardzo zadowlony z pracy, którą wykonują strażacy i słuzby miejskie w moich rejonach. Chylę równiez czoła obywatelom , którzy im pomagają i pilnują wałów 24h/dobę.
Sytauacja u mnie powoli się stabilizuję ... gorzej jest w rejonach Opola, Wrocławia, Krakowa...
-
Evan - a fotki robiłeś ??
-
Niestety nie. Kilka telefonem. Na most ogólnie nie ma wstępu.
Teraz most łączący Bielsko z Krakowem wygląda tak -- http://www.info.kety.pl/index.php?op...id=688#ponyimg
-
-
Aurel..ale z tym wałem z Złotej to masz błędne info.Mój wujek ma tam firmę transportową(pewnie go znasz bo kto by go nie znał,podobnie jak ze mną ;) ) i dzisiaj w południe był u mnie i mówił że jest spoko.
Za to w sando to jakaś masakra....
-
Dzuda, moja EX i matka mojego dziecka mowila mi przez fon ze w zlotej wał przerwało.
-
Dwa zdjęcia przy Centrum Ogrodniczym i przystanek autobusowy na pierwszym planie (trzeba poszukać) - zwróciliście uwagę? KOSZMAR!!! Nie do wiary!!
-
koledzy ja wczoraj cały dzień spędziłem na pomocy rodzinie. Brat mieszka w sandomierzu u teściów i obok po sąsiedzku się budował. u teściów gdzie się schronili zalało 30 cm drugie piętro w domu z podpiwniczeniem. cudem uratowałem mu samochód, choć po przerwaniu wału z drugiej strony na trześniówce trudno powiedzieć co z autem. później zalało moich teściów 2,5 metra wody na podwórku... szok... ogrom tragedii w dwóch miejscowościach mnie przerasta a reszta...
-
z wyrazami współczucia dla poszkodowanych ale....
to jest właśnie Polska. 13 lat temu nastała tragedia - pozalewało mnóstwo obszarów. Zginęło 55 osób (dane www.wp.pl) i co przez tę przeszło dekadę nasz kraj zrobił? Ile km rzek uregulowano? Jeszcze mniej niz zbudowano autostrad. To przykre.
Chyba wiadomo, ze jak raz nasz kraj zalało to taka sytuacja na pewno się zdarzy! Na pewno! Jak nie za rok, pięc to może za dwadzieścia czy wiecej, ale zdarzy się....
Jedyne co mnie cieszy to to, że mam kupiłem działkę biorąc pod uwagę możliwość wylania rzeki...
Mimo wszystko ubolewam nad tragedią tych ludzi co stracili :(
-
Sylwek jak spada w jeden dzień tyle wody co przez miesiąc to nie ma bata żeby nie wylała gdzies rzeka. Popatrz co sie dzieję w Austrii , Czechach....