PiS= socjaliści???
Konserwatywny liberalizm??
Rewelacja ;D Równie dobrze mógłbyś napisać że Stalin był faszystą a Hitler komunistą ;D
Nie widzisz subtelnych a zarazem tak bardzo istotnych różnic pomiędzy socjalizmem a faszyzmem. Wielu nie widzi, że większość poglądów jest zgodnych lecz to tylko pozory, jedni skręcają w którymś momencie w lewo drudzy w prawo ;D
Ty widocznie za bardzo widzisz to co się pokrywa w obu ideologiach skoro nazywasz jedne drugimi.
Owszem wiem co za pierdoły głosi UPR bo znam gościa co jest w tej partii i kiedyś zaczął opowiadać o ich polityce to ręce opadły. Ludzie mają różne wizje kraju ale ich wizja to bez sens ocierający się o chorobę psychiczną :hah: Są tak liberalni że aż nienormalni. Są tak liberalni, że nawet powinno się utworzyć jakiś nowy termin w słowniku bo ten ich liberalizm wykracza po za jakiekolwiek granice :)
Całkiem możliwe, najprościej byłoby "za małe" "za słabe" "zbyt słabo określone"Cytat:
Po pierwsze mam dziwne przekonanie, że nie potrafiłbyś wymienić kluczowych kompetencji Prezydenta RP.
Jak wiesz jestem "wyznania" centro prawicowego i chciałbym aby władza prezydenta była najważniejsza i najwyższa w państwie. Coś na zasadzie (patrz z grubsza) jak w USA czy Rosji do niedawna...
Dzisiaj tak, jutro inaczej. Takie małe partie non stop się bawią w nazwy, najlepiej to widać na szczeblu samorządowym.Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000