Pudzian zniszczy go sila tu techniki nie trzeba miec to nie balet :]
Ale to moja opinia..
Wersja do druku
Pudzian zniszczy go sila tu techniki nie trzeba miec to nie balet :]
Ale to moja opinia..
-------------
Też tak uważam. Nikt nie wie jak mocną ma szczękę Mariusz bo tak na dobrą sprawę jeszcze w nią nie dostał.Oglądałem wywiad z Najmanem i mówi że Mariusza można pokonać tylko w jeden sposób właśnie przez uderzanie w szczękę. Żadne blokady nie wchodzą w grę bo jest za silny. Jeśli Pudzian zacznie od razu atakować tak jak w walce z Najmanem to myślę że japoniec długo nie wytrzyma.I oby tak było :)
Swoją drogą-Najman chce rewanżu z Pudzianem bo twierdzi że go "zaskoczył" kopniakami i mówi, że już więcej się nie da zaskoczyć. Buahahahaha :)
Hehe, tak, dla niepoznaki zaszedł go od przodu ;).Cytat:
Zamieszczone przez Individual23
Najman to dla mnie ringowy błazen,niczego w ringu nie osiągną i nie osiągnie,szuka rozgłosu i tyle.Jakiego rewanżu,chyba na pyskówki przed walką bo w ringu już tylko sędzia mu życie może uratować.
Z innej beczki... ile jest warta skóra Pudziana??? :)
http://www.youtube.com/watch?v=zhxFF...eature=popular
Hehe :) Chyba jego ulubione powiedzenie :)
Wiedziałem to przed walką z Najmanem i bardzo wątpię, żeby teraz było inaczej - Pudzian nie stanąłby do walki gdyby wiedział, że nie wygra.
panowie
no nie mogę
przecież to nie będzie żadna walka
lepiej żeby kitajec Mariusza nie wk.....ił bo skończy jak Najman :razz:
zresztą i tak skończy tak samo
No właśnie,tak na prawdę nie wiemy jak pudzianowski będzie znosił strzały.Po kilu filmikach na necie widać że ten kitajec też ma w sobie determinację.Od razu idzie a nie skacze po ringu jak baba.Jak pierwszy wyprowadzi kilka strzałów to może być ciekawie.
Ale na wszelki wypadek piwo otworze jak będą wchodzić na ring a nie po gongu żebym zdążył :D
Jutro się rozstrzygnie.O 22 zacznie się konfrontacja więc walka pudzianowskiego pewnie ok pół nocy.