No tak staramy SPOTykać się raz w miesiącu a że w Listopadzie nic jeszcze nie było to zapewne nie długo pojawi się jakiś termin spotu.....
Wersja do druku
No tak staramy SPOTykać się raz w miesiącu a że w Listopadzie nic jeszcze nie było to zapewne nie długo pojawi się jakiś termin spotu.....
Raz w miesiącu spot samochodowy i raz na dwa spot bez samochodów (chyba, że ktoś ma szofera :-)) Maciek, taki istotny szczegół, a Ty go pominąłeś :-)
Ha ha upsss no jakoś tak wyszło ;-)...... ale najpierw chciałem żeby kolega do Nas przyjechał a później to się okaże co będzie......
dzieki! bede zagladal i patrzył czy coś się nie "kroi". Poki co działam nad swoją księżniczką - z braku czasu oddałem do Raszyna - wygłada na to, że wiedzą co robią - jutro odbiorę po olejach, uszczelkach itp..... już się nie mogę doczekać... tak samo jak spotkania z ludzmi, którzy jak ja kochają te auta!
Również byłbym chętny na spocik.
Przyszła środa? Tesco fieldorfa? Jak tam opinia ekipy na taki pomysł :cool:
Jestem ZA a nawet PRZECIW :D
termin jak najbardziej - co do miejsca - dostosuje sie. Jak to ogolnie wyglada ? nie chce dac ciala na pierwszym spotkaniu.... :) aha - czy to ma byc ten spot "z" czy ten "bez " auta ... ? z wypowiedzi Yara wnosze, ze to robi różnicę .... :bounce:
Ten jest z samochodami, bo wypada w środę. Ja narazie nie wiem czy dam radę wpaść. Jak coś mi się wykreuje to dam znać
Mi w przyszłą środę pasi...I oczywiście, że w Tesco przy Fieldorfa :-)
PabloS - spot jest z samochodami :-) Na te bez samochodów umawiamy się albo w piątki albo w soboty :-) i wyraźnie to zaznaczamy co by komuś nie przyszło do głowy przyjechać autem...no chyba , że ma ochotę potem rozwieść wszystkich do domu :-)
Witam
Jeśli można się pojawć to się piszę ,w tej chwili poszukuje dla siebie 7emki ,ale chętnie pogadam z miłośnikami może coś mi podpowiecie. (Dokolibie się moim badziewiem,ale jest czarny i ma alufelgi hehe)
to i ja wpadnę na fieldorfa :) w kocu pozbyłem się rdzy to mogę świecić :D. Tradycyjnie o 20 ?
Dobra, skoro są chętni to jak zwykle lista:
Środa 26.11.2014 Tesco Fieldrofa godz 20:00
1.Patromierz
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
koledzy, kto jeszcze?
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
Ja tez postaram sie byc jak szczesliwie wroce ;-)
Baja mam jakies przyprawy......
Dziękuję bardzo MC1 ze pamiętasz :-)
to co robimy grilla na spocie ? :)
Czemu nie, grill Zawsze mile widziany
Matt to takie "troche" inne przyprawy niz u nas w Pl ;-)
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
6.GajowyGugala (jak ktoś ma instalkę INPY, która chodzi na Win8.1 to poproszę)
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
6.GajowyGugala (jak ktoś ma instalkę INPY, która chodzi na Win8.1 to poproszę)[/QUOTE]
7.Pawel'88
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
6.GajowyGugala (jak ktoś ma instalkę INPY, która chodzi na Win8.1 to poproszę)[/QUOTE]
7.Pawel'88
8.PabloS - jak odbiore 7-emke od elektronika (koncze etap "odsyfiania" po zakupie), jak nie to dotelepie sie piateczka....
No no robi się nieźle.....jeszcze jakby mi się udało + Szatann + Mikodor i będzie wyrównany rekordowy SPOT :-). A może ktoś jeszcze to byłby rekord 12 sztuk to już jest coś :-)
9.Szatann - postaram sie ale pewnie bliżej 21.
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
7.Pawel'88
8.PabloS - jak odbiore 7-emke od elektronika (koncze etap "odsyfiania" po zakupie), jak nie to dotelepie sie piateczka....
10.Mateusz_S - jeśli zdążę z wymianą kolektora wydechowego ;)
1.Patromierz
2.Maximart
3.Yaro
4.Mat88
5.BAJA (na 80%)
7.Pawel'88
10.Mateusz_S - jeśli zdążę z wymianą kolektora wydechowego ;)
11. Prezesław - Bry:) O 21.10 kończę robotę całkiem niedaleko. Jak trochę poczekacie, to z chęcią się przyłączę.
12 przemuss1 + moze przyleci ze mna nowy wlasciciel serii7 e32
Spot zapowiada się nieźle :-)
Dla wszystkich "nowych". Spotykamy się na parkingu podziemnym. W razie problemów z trafieniem, ewentualnie znalezieniem nas - dzwońcie do mnie : 602 576 011
Prezesław - przyjeżdżaj - do godz. 22 na pewno jeszcze będziemy
Informuję wszem i wobec że w dniu wczorajszym padł nowy rekord WARSZAWSKICH SPOTÓW 7ER :-))))) zjechało się 12 sztuk 7erów.
Muszę przyznać że robi to już super wrażenie :-) 12 wielkich limuzyn obok siebie ;-)
Czekamy na kolejnych nowych uczestników i tych którzy bywali a wczoraj nie dotarli.......Pozdrawiam EKIPĘ
Ps: Matt nie ociągaj się za długo ;-) i wrzucaj zdjęcia.
spokojnie bez ciśnień :-) wczoraj około 1:00 było konwertowanie do JPG a teraz wrzucam fotki na gugla.
Edit:
oto link do fotek z wczorajszego spotu:
https://plus.google.com/photos/10870...19297910922113
Żałuje, że nie umyłem fury :/.
Dzięki za foty mojego czernidła Mat! :)
Zdjęcia z moim przykucem tylko nie ma :D
bardzo fanie to wyszło:)
Dzięki wszystkim za ciepłe przyjęcie. Miło było poznać Was i wasze gabloty:)
Czesc, bylem pierwszy raz i powiem tak - fajnie, ze jest wiecej osob, ktore kochaja te auta.
Rowniez zaluje, ze nie umylem auta - nadrabiam - teraz juz czysciutkie stoi w garazu....
Przyszla tez nowa nerka (teraz czekam na druga, bo na spocie wyszlo, ze poprzedni gosc pomieszal z ta przed liftem :(...), znaczek na maske i inne drobiazgi - na kolejny raz bedzie "jak ta lala".
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Siema
Dziekuję wszystkim za to spotkanie i ciepłe przyjęcie mimo ,że jeszcze swojej siódemki nie mam. Wasza wiedza na temat BMW7 mnie powala!!! Mam nadzieje ,że niebawem przyjadę swoją lalą .
Im nas więcej tym lepiej. Po naszych rozmowach sam zdecyduj jaka lale wybierzesz :-)
Mat sam wiesz,że to nie jest prosta decyzja haha ,właśnie po naszych rozmowach mam mętlik w głowie . Dam radę na wiesnę bede już miał lale ,albo dwie ;-)