Borbet też robi robotę powiem tak od zawsze mi się to alu podobało :) są felgi ładniejsze ale ta trafia w mój gust nie mówie że nie bo może kiedyś je zmienie
Wersja do druku
Borbet też robi robotę powiem tak od zawsze mi się to alu podobało :) są felgi ładniejsze ale ta trafia w mój gust nie mówie że nie bo może kiedyś je zmienie
Witam drodzy przyjaciele, jak to jest z sondą lambdą? na postoju przy pomiarach praktycznie stoi przy wartości 0.454mV więc myślałem że uwalona ale zrobiłem test oscylacji podczas jazdy no i tu praca jest w zakresie od 0.17mV do 0.875mV Wydaje mi się że jak by staneła to by wogóle nie oscylowała
Wydarzenie z wczoraj:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...38996551_o.jpg
Wpadłem E32 na reklame swojego warsztatu.
Dwóch ochotników chciało żebym kręcił się wokół nich ale dawałem za dużo gazu i nie wyszło jak w marzeniach :P
http://www.youtube.com/watch?v=azZh5...ature=youtu.be
Wogóle nie wyszło ;) zabijesz skrzynie, zobaczysz! :)
Jak prowadzisz warsztat tak jak kręcisz bączki, to dobrze to nie prognozuje :faint:
bo kręcić to trzeba umieć :D ale spoko jak się umie naprawiać to przecież bączków nie trzeba umieć kręcić :) a co do foto to jakieś pożegnanie wakacji przez gimasów? ;)
Kaczy mam nadzieje że lepiej kręcisz śruby od kół jak te bączki ;)
Słuchajcie chłopaki to 7 nie służy do takich rzeczy stąd też podjąłem tylko dwie próby z uwagi na dunlopy 225/45/18 oraz Skrzynię 4hp 22 gdybym podjął kolejne próby osiągnął bym consensus i kręcił się wokół chłopaków ale nie mam serca narażać mojej babci na zbyt duży wysiłek, bo skutecznie robiłem takie rzeczy lecz nie tym E32 wiem że nie wyszło i wiem dlaczego mimo że mam szpere i kontrola auta jest dobra to nie mam jej wyczutej (E32) tak żeby nie wiadomo jak szaleć czy się kręcić wokoło pachołka :) Skrzynia się nie zabije bo tylko wystarczają muśnięcia gazu aby tracić przyczepność.
Mam ochotę poszaleć i ćwiczyć ale tego auta szkoda poprostu na takie testy. Zdarzają się okazyjne zawsze pewne i skuteczne poślizgi. Raz tylko jak co dopiero ją kupiłem to ratowałem BORBETY przed krawężnikiem bo ranty nie bezpiecznie parły ku obdarciu ale nie doszło do tego. Po zatym zawsze pewnei i fachowo :) Poprzednie E32 było używane do Driftu aż urwano 3 koniki zaworowe i po co? 1000zł w plecy. No ale chociaż dzięki temu zdobyłem miano maniacdrifting w moim miescie :P Co do warsztatu fotografuje sprzęty które już przyjąłem i oddałem i powiem wam tak na wulkanizacje miałem narazie 4 klientów od tego miesiaca ale na jednoslady już koło 40szt. z czego teraz stoi też 4 czekam na części i oddaje.
Kręcić kręciłem felgi Grabsowi :P Tak niespodziewanie koledze z daleka :D
Aaa . tak pożegnanie wakacji :)