W środe coś robimy póki jeszcze mrozów nie ma?
Wersja do druku
W środe coś robimy póki jeszcze mrozów nie ma?
No to tworzymy listę na SPOTA 24.09.2014 roku
1. MC1
2. Pawel88
1. MC1
2. Pawel88
3. Baja
1. MC1
2. Pawel88
3. Baja
4. Szatann +/-
Sent from my iPad using Tapatalk
1. MC1
2. Pawel88
3. Baja
4. Szatann +/-
5. Patromierz
Ja niestety w tą środę odpadam :-(
1. MC1
2. Pawel88
3. Baja
4. Szatann +/-
5. Patromierz
6. GajowyGugala (jak ktoś ma INPE to prosiłbym żeby wziął ze sobą)
Ja mam INPE na płycie (pożyczyłem ostatnio od kolegi Borowik'a) jeśli masz kabel oraz kompa i ta płyta Cię uratuje to mogę ją wziąć.
Pamiętajcie aby mieć oryginalne kable i programy , gdyz nielegalne jest ścigane przez Policję....i można być w kłopotach...
ja to jeszcze nie mam czym chyba ze bym przyjechal skuterem ale za zimno :D
Mikodor to musisz mieć mocnego skutera ;-)
Godziny spotu nie ustaliliśmy. Zazwyczaj była 20. Tak zostaje czy przerzucamy na 19?
No to może 19.....Co Wy na to?
ja jestem za 19.
Ja też za 19.
Czyli co 19 pod stadionem?
To i ja będę ok 19
No tak 19.00 Stadion Narodowy....
Ps: widzieliście co się dzieje na kamykach????? No takiego gigantycznego namiotu to ja nigdy w życiu nie widziałem ;-) Jednak chyba miejsce na kilka furek gdzieś się znajdzie jak nie to będziemy kombinować. Do zobaczenia i zapraszamy "cichociemnych" których nie ma na liście ;-).
Ja niestety odpadam - bmw dziś znowu serwis a rodziców auta brak :confused:
Jak ktoś jest obecny i ma nr do osoby, która pojechała na spot to proszę o PW bo ja nie widzę żadnej 7 tu gdzie stoje...
Ja jestem stoje blisko torow na przeciw teatru im. Hubnera przy tych blaszanych budach.
do usunięcia
Kolejny Spot stał się faktem, było 5 7erów ;-)....Pozdrawiam wszystkich uczestników i do następnego.
Ps: Mikodor było MK Motorsport w 20 calach a Ty gdzie he he
Paweł wczoraj pokazałeś jak za 1zl można wspaniałe umyć. Może zdradzisz parę cennych rad ;-)
Pokaz pokaz obiecuje ze bede next time i wez zabierz felgi :D auta nie bierz hehe :D
Byl tez Gtech do pomiarów osiagów aut, tylko leniwi 7demkowicze nie chcieli sie mierzyć:) pomierzylem osiagi Baji i moje:) w sumie zaczynam sie przekonywać do diesla.... powoli i nadal z oporami:))
Baja wycisnoł najlepszy czas do 100 - 6,9sek, u mnie probowalem na rozne sposoby najlepszy czas to 7,18 do 100km/h i 15,27sek 95,4mph na 1/4 mili.
Byl tez Gtech do pomiarów osiagów aut, tylko leniwi 7demkowicze nie chcieli sie mierzyć:) pomierzylem osiagi Baji i moje:) w sumie zaczynam sie przekonywać do diesla.... powoli i nadal z oporami:))
Baja wycisnoł najlepszy czas do 100 - 6,9sek, u mnie probowalem na rozne sposoby najlepszy czas to 7,18 do 100km/h i 15,27sek 95,4mph na 1/4 mili.
Szatan weź na następny spot ta maszynkę do pomiarów :)
Tak tak weź to i ja się zmierzę ;-)
Ps: 7,18 to dużo lepiej niż fabryka pisze i nie wiele gorzej niż 750 hmmm (coś mi nie gra) ciekawe będziemy sprawdzać ;-)
Program tak - juz wspominalem ze bedzie obowiazkowo:)
750 e65 ma 5,9sek to przepaść 1,3 sek.
Gtech jak poczytałem w necie ma dość dobre opinie o poprawności pomiarów.
Szataneiro... http://7er.pl/showthread.php/39184-n...mu%C5%9B-E38-D
Zeczywiscie fotki robione w lustrzanym odbiciu prędkościomierz po lewej stronie, chyba ze to indywidualna wersja robiona dla szejka z Wielkiej Brytanii
Ale jakis wyjatkowy prymityw dyslektyk dysgraf i inne szity to pisal !!! :D
A to wcześniej nie widziałem tej aukcji, reedycja :)
Może po jakimś spocie pojedziemy pooglądać ten "rarytasik" na kilka 7er w końcu spotykamy się na Pradze więc będzie blisko ha ha ;-).......jeden z Nas zadzwoni a pojawi się 5 lub więcej 7erów. Jeżeli to nie ściema to mina gościa będzie bezcenna hi hi hi
Ogłoszenie nieaktualne