Paweł opisz jak tam dojechać i wtedy nie będzie niepotrzebnych pląsów po parkingu.....:-)
Wersja do druku
Paweł opisz jak tam dojechać i wtedy nie będzie niepotrzebnych pląsów po parkingu.....:-)
Specjalnie dla Was forumowicze: materiał video 'jak dojechać' :RpS_cool:
http://www.youtube.com/watch?v=PegTS_3_RmE
Prościej chyba się już nie da :D
W Polskę to nie bardzo, bo w przeciwieństwie do Arkadii nie mieszkam w odległości do innych miejscowości 200 metrów :p
Ale mówiąc szczerze na tym poziomie byłem tylko raz kiedy kumpel kręcił film z moim autem i dziś jak tam pojechałem to 3 razy musiałem objechać parking zanim go znalazłem. Film powstał za czwartym podejściem :)
No i gitara, zamiast wielu słów jeden film. Rzeczywiście przy wjeździe napchane samochodów a tam spoko. W końcu może zrobimy jakieś fajne zdjęcia nie tylko takie jak się na początku zaparkujemy.
Witam,
Chętnie pojawiłbym się na spotkaniu, poznał nowych Kolegów, jednak jeszcze przez jakiś czas będę pracował tylko na drugą zmianę. Kończę o 21:00, więc nie uda mi się dotrzeć. Jeśli kiedyś będzie jakiś spocik organizowany w weekend to z chęcią podjadę.
Pozdrawiam
Pracuję w Skodzie na ul. Modlińskiej. Do Arkadii kawałek jest, na Fieldorfa jeszcze dalej.
Może kiedyś się uda.
Pracuję w Skodzie, bo w BMW nie ma na razie etatów. FIACIOR - bo posiadam również Fiata 125p, a jeżdżę BMW, bo uważam, że to jedna z najlepszych marek na świecie.