Po co mam się chwalić każdy pyta się najpierw jaka pojemność a potem czy mam gaz, i zazwyczaj temat milknie :-)
Wersja do druku
Po co mam się chwalić każdy pyta się najpierw jaka pojemność a potem czy mam gaz, i zazwyczaj temat milknie :-)
To fakt ,trzeba przyznac ze naglosnienie z merca zrobilo robote ;)
Tak na marginesie dla chlopakow od 65/66 zobaczcie co za cudo znalazlem
http://olx.pl/i2/oferta/bmw-7-e65-CI...ml#:6d27e96ae8
;) ludzie maja fantazje
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Dla swojego spokoju tez wolalbym nie wiedziec ze tam jest prawie 400 kucy ;)
Edytuj posty !
Nie stać mnie. ;-)
gaz jest dobry... pod warunkiem ze nie zaklada sie instalacji z epoki kamienia łupanego :)
Dlatego pisze :)
Na gazie od czasu do czasu też jest dobrze ;-) a propo może jakiś spocik bez samochodów (TAK ABY OMOWIC TEN GAZ)
To i ja za (niewiele wypije, ale zawsze coś) :welcoming:
Sprzedalem dzis swoja 728 i mam na oku juz 740 m60 . Co do gazu wlasnie fajna sekwencja do tego motoru co polecacie i jakie koszta?
To co może piątek 12.09 (omówienie plusów i minusów instalacji gazowej) ;-)
Czesc Panowie sorka ze tak pozno pisze trosze zalatany jestem a jutro jeszcze jade rodzic a wlasciwie zona :D wiec bedzie potomek :D
Bylo mi bardzo milo mysle ze sie spotkamy jeszcze nie raz i w wiekszym gronie :D. Ciesze sie ze muza sie podobala ale dzis oddalem mietka kumplowi zeby wzmocnil naglosnienie :D o mocne systemy z przodu wiec bedzie sie dzialo :D
Poki co zas Beatka sie upieksza i nabiera kolorow :D. Podsylam linka do skorek co opowiadalem :D
http://www.skanleder.boo.pl
Warto pojechac do tego czlowieka bo ma pojecie zreszta sami ocencie galerie a Ci co nie widzieli u mnie moga zobaczyc :D
fakt skórki robi zacne :)
Co do skór to naprawdę cena niewiarygodnie niska a jakość wykonania jest świetna (widzieliśmy na żywo wykonanie)
A co do spotów w większym gronie to Mikodor nieraz wygląda to tak
http://i58.tinypic.com/ddf3ir.jpg
http://i62.tinypic.com/28jgshj.jpg
Nie mogę znaleźć zdjęć gdzie było Nas jeszcze więcej.......
Przepraszam że tutaj pytam ale wolę wśród warszawiaków sprawę załatwić:)
Panowie mam takie pytanko. Bo moje autko moim zdaniem sporo za dużo pali. Ale problem istnieje tylko w trasie. Tj w mieście przejeżdżam na 80 litrowym baku 400km a w trasie jadąc jak emeryt 450. Powinna być bardziej wyraźna różnica moim zdaniem.
Czy jest w Warszawie jakiś fajny rzetelny serwis, który sprawdziłby mi przepływkę i sondy? Lub instalacje gazową? Albo pod kompa podłączyć? No bo wydaje mi się to trochę przydużo. PS. Auto odpala i jeździ bardzo fajnie - nie ma check engineów ani nic z tych rzeczy...
PS. Jakby mi ktoś napisał na privie żeby śmietnika nie robić to byłbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
panowie sorrki ale ja na 90% bo zamówienia na weekend wpadają. Jutro ok 20,00 dam znać co i jak
Ja mam event w Poznaniu w piątek. W sobote gdyby był spot to byłbym chętny.
jak dla mnie to może być w sobotę... Patryk i Baja .... jak u Was z sobotą?
Sobota bardziej mi odpowiada
Tylko żeby było na 100% bo jak 2 godziny przed spotem wszyscy mają się wykruszyć to ja sobie inaczej zorganizuje ten wieczór...
Generalnie nie powinno być problemu :thumb:
No nie będę przypominał, kto ostatnio się wykruszył tuż przed spotem :chuncky:
Spot 13.09 - godz. 20 przy rotundzie (zostawiamy samochody w "garażach", no... chyba, że ktoś przyjedzie autem i chce potem wszystkich rozwieźć do domu - to zapraszamy :glee:)
1. Baja
2. Yaro
3. Patromierz
4. Pawel'88
kto jeszcze chętny ?
Ps. Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi. Jest to spot gdzie w miłej i sympatycznej atmosferze spożywamy napoje alkoholowe :unconscious:
EDIT: Panowie....nikt więcej nie jest chętny ?! Co z Wami?
Co sie rzadko zdarza ale zarobiony jestem :) odpadam....
Dobra Jarek, przylapales mnie za slowa :D. A Maciek, co z Toba? Nie damy rady wpasc na spota tym razem?
Jak zwykle wszyscy głowa w piasek....Panowie, kuźwa ktoś jeszcze jeździ po Warszawie serią 7 czy tylko parę osób ? zintegrujcie się trochę, a nie tylko na forum - "pomóżcie, mam kłopot z autem" :mad-new:
Bardzo madrze napisane. Ja niedlugo pojawie sie z nowym nabytkiem moje 2.8 poszlo juz a teraz 4.0 kupilem. Ogarniam zawieszenie troche lakierki i bedzie lux ;)
Przemuss1 - w sobotę jest spot bez samochodów, więc nie musisz na razie mieć ogarnietej 7er :-) Będziesz?
Koledzy nie krzyczcie, niczego i nigdzie nie chowam ;-). Po prostu nie dam rady......dobrze wiecie że jak mogę to jestem pierwszy na SPOTkania czy to samochodowe czy inne.....Jutro spróbuję jeszcze coś pokombinować ale czarno to widzę. W razie czego będę dzwonił co gdzie i jak. Pzdr
Panowie jutro jestem w pracy w Capitolu jesli nie bedziecie w dresach to zapraszam do Siebie :D
w capitolu to my raczej sobie nie pogadamy :-) muzyka nas zagłuszy .... ale kto wie ... co się zadzieje wieczorem :-) Po za tym my chodzimy tylko w dresach :cool-new:
Maciek - ta głowa w piasek to nie do Ciebie :-) wiem, że masz kiepsko z przełożeniem roboty
Zawsze mozna podjechac pod klub i pogadac :D
Spoko Yaro ;-). Propozycja Mikodora się mi podoba i następnym razem trzeba będzie zakończyć tam spota:RpS_thumbup:
Sorki ja odpadam jestem w dup..... Z robota i nie wiem o której skacze a nawet nie mam jak kogoś ściągnąć na zastępstwo.
To co chłopaki, we 3 idziemy? Ja od razu mówię 1 piwo nie więcej :nono:
Młody tak samo mówiłeś w slesinie ;-) i jak to się skaczylo
ja tez zabardzo alkoholu nie dotykam dzis bo nie dam rady po wczoraj. O 20 pod Rotunda. Do zobaczenia
Do zobaczyska
Czekam w C jak cos :D