Kolega zbijar ma 100% racji co do jasnych skór proponuje zobaczyć na żywo a wybór będzie oczywisty.
Wersja do druku
Kolega zbijar ma 100% racji co do jasnych skór proponuje zobaczyć na żywo a wybór będzie oczywisty.
Zależy kto jak dbał i dba nadal. Tak na prawdę wystarczy raz w miesiącu dobrze przetrzeć odpowiednimi ściereczkami i jest dobrze.
Miałem jasne skóry w W220, W211, Lexusie IS, 2xE39 i na prawdę nie źle to wyglądało.
Przyznam, że najgorzej w BMW :P nie żebym się czepiał.
W e38 mam kremową skórę ktora ma juz dobre 15 lat a wygląda jak z salonu oprócz fotela kierowcy ktory ma ciemne slady na siedzisku ale to nic takiego. Auto zawsze bylo użytkowane tylko przez kierowce więc moze dlatego mam skórę w takim stanie.
Jak pojechalismy oglądać to najpierw miał byc e38 FL silver i czarna skóra ale troche za dużo facet chciał zonie sie podobał. Potem byl 1999 blue i skóra biała z takimi obszyciami granatowymi to jak żona zobaczyla to sie przezegnala i powiedziała zabierz mnie stąd.
I potem sie trafil kolejny blue ale w środku stan nienaganny i dlatego go kupiliśmy.
Chyba ze chodzi o skóry w e65/66? Czy skóry w e65/66 mają słabszą jakość wykonania niż w e38?
Pojadę zobaczę. Juz mam troche dość tych kremowych skór. Juz od 2006 roku caly czas kupuję auta z jasnymi skórami.
Prawda jest taka, ze można kazda skorzana tapicerke "zajechać" bardzo szybko. Tak jak napisali koledzy wyżej: jak ktoś dba, tak ma. Dlatego tez, nie zawsze można sugerować się stanem skor np. co do przebiegu, ponieważ zdarzają się wyjątki (maly przebieg, zly stan foteli itp):smile:
Nie ma co kombinować z innymi autami niz 7er. Jutro jade obejrzec silver z czarna skora e65 z 2002. Ponoć auto odpala ale nie chodzi na wszystkie cylindry. Cena jest interesująca. Przebieg 97000 mil.
Oczywiscie wróżenie z fusów. Wezme laptopa i podepne inpe jesli pozwolą. Napisane w ogłoszeniu ze kazda inspekcja mile widziana wiec zobacze co tam w nim siedzi. Nie mam ncs. Inpa wystarczy zeby po sprawdzać?
Możecie ocenić z grubsza ten egzemplarz? http://otomoto.pl/bmw-730-logic-7-we...C29415877.html Zastanawiam się nad kupnem e65, ale nie chcę jakichś niespodzianek pozakupowych.
podoba mi sie to zestawienie matowne drewno z kolorem tapicerki, wygląda na zadbaną, auto po upgrade elektroniki rocznik 2004,ciekawe wyposażenie ( komforty z wentylajcą, aktywny tempomat, logic) moim zdaniem warto ja obejrzeć z bliska, nie wiem jakie bolączki ma ten silnik 3.0d ale napewno jak jest zadbany to jest mniej awaryjny od 745i :)
Aktywnego tempomatu to to auto nie ma.
Komforty ?? gdzie ;)?