zabierz go:) dlaczego nie??
ze mną przyjedzie jeszcze moja druga połówka :D (i zarazem kierowca :hihi:) kolega i jego laska więc 4osoby ;)
Wersja do druku
zabierz go:) dlaczego nie??
ze mną przyjedzie jeszcze moja druga połówka :D (i zarazem kierowca :hihi:) kolega i jego laska więc 4osoby ;)
Panie i Panowie, chlopcy i dziewczeta, bracia i siostry!
Spokojnie - wszystko jest pod kontrola.
To jest ZWYKLY spot a nie zaden zlot 7er, wiec prosze o wyrozumialosc. Nie bedzie zadnego jezdzenia w korkach, zadnego przeciskania sie, klopotow.
Zobaczymy sie, pogadamy (cieple swetry i pullowery w cenie ;)), porobimy fotki i oczywiscie zawiazemy nowe znajomosci.
Bez stresu co do nagonki jaka sie wytworzyla na tym forum.
Wszystko jest ustalone, cieple jedzonko bedzie - dobre foty gratis ;) - sadze ze kazdy wyjedzie zadowolony.
To ze ja lubie zjesc i wypic to wiele osob wie, ale i o innych nie zapominamy.
Wierzcie mi ze koledzy Miesny, Czarek, Anatol tez maja wklad w to, zeby ogol byl zadowolony.
Wazna wiadomosc.
Prosze tylko o potwierdzenie (bez zadnych komentarzy) kto po pogaduchach na Cargo - oczywiscie do oporu!!! - bedzie mial ochote podjechac w przytulne miejsce pogadac dalej. To istotne poniewaz znacznie nam ulatwi dzialania "w kulisach"
Jesli ktos nie ma ochoty - prosze o post : ja nie chce: to w ogole do niczego nie zobowiazuje i oczywiscie zapraszamy wszystkich chetnych i nie tylko na spot ;)
ja tylko cargo pozdro
jak ojciec sie wcisnie a ja mu pozwole to kierowce mam, reszte sam se sylwek dopowiedz :D
Zadnej kasy nie pobieramy.
Oficjalnie o tym mowimy. Jesli bedzie to zlot - wowczas beda zupelnie inne zasady, ale o tym decyduje zarzad forum co jest jesno opisane w regulaminie
Jak pisze Anatol - cierpliwosci i prosze o szybkie posty kto chce dobrze ;)
Ja po Cargo i moja ekipa się stawiamy
zdecydowanie tak :hihi:
TAK, jak dalej po cargo, to dalej!!!
1. 7ka
2. Damias
3. Mięsny
4. radoshb
5. AdamBMW
6. sylwekk
7. Sylwek7
8. Anatol
9. WojtekD
10. Słowik
11. Neuf
12. Ralf78
13. Czarek730
14. Dzuda
15. Maniekk
16. Jarząbek
17. Krzywy191
18. Grabol
19. Hubus
20. Mackaroon
21. Nosek
22. co arti
23. hrabia
24. Fiacior
25. Arkus
26. badstuff
27. fajter34
28. Michu
29. okero 50%
30.robert_beer
31. Gmosek
32. Urbaś
33. Syty00
niestety bardzo mi przykro że opuści mnie taka fajna impreza i osobiste poznanie was wszystkich ale musze się wykreślić:( wracam na weekend do domu i nie dojadę do was:
licze a raczej jestem pewna że zaltwićie dobrą foto relację także chociaż na fotkach bede mogła sobie zobaczyć caly spot:)
pozdrowionka i udanej imprezki :hug:
ps. żeby wam tyłki za mocno nie zmarzły na tym cargo bo zaciepła pogoda to się nie zapowiada:)
o ktorej planujecie jechac na szamke? zaleganie na cargo do 20 nie bardzo mi sie podoba (przyczyna jest oczywista POGODA)
spot o 12:00 jak wczesniej byla mowa, a wyjazd na szamke- jak wyjdzie, tzn. jak nam tylki zmarzna ;) Nie ma okreslonej godziny, ale gwarantuje ze do 20-tej nikt nie wytrzyma